Neler Yeni

Pckolik İletişimsizlik ve Teslimat Sorunu

Coldest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl Dikmen
Ayın 16'sında almış olduğum sistemin birkaç gün önceden beri ne aşamada olduğunu öğrenmek için arayarak ulaşmaya çalıştım ve ilk sırada olmama rağmen abartısız yarım saat sonra telefona cevap veriyorlar. Dün yani ayın 22'sinde kargoya verileceği söylendi, şuan bile kargoyla alakalı herhangi bir bildirim yok ve tekrar aradığımda bana hangi aşamada olduğunun bilinmediğini, yakın zamanda kargoya verileceği söylendi. Instagramdan mesaj atıp durum hakkında bilgi edinmeye çalıştığımda da görüldü yiyorum resmen. Başına böyle bir şey gelen var mı? Anlam veremiyorum. Bundan sonra kesinlikle tercih ettiğim bir mağaza olmayacak

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Halil İbrahim Uysal
Vay anasını bayram önü kargolasalardı bari

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Halil İbrahim Uysal
20sinde sipariş verdim daha hazırlanıyor yazıyor sitede

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat

AzepTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Azep Kıllıbacak
23.png
24.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

aras kargoya baktım yolu yarılamış. siteye bakma adamlar cayır cayır sistem satıyor yetişemiyorlar.

CptSpork

80+ Bronze
Benim de pc kolik ile bi monitör deneyimim oldu. Son 1 stok kalan monitörü havale ile hemen sipariş ettim sonrasına bakmadım. Akşam bi sipariş durumuna bakayım dedim iptal etmişler parayıda iade etmemişler. Kapanma saatleri 20.00 ben 19.30 da aradım 20 dakika boyunca bakmadılar telefona ilk sırada olmama rağmen.

Ertesi gün sabah wp hatlarından yazdım muhasebe ekibi inceliyecek geri döneceğiz felan dediler geri dönmediler ben siteyi kontrol ettim siparişi işleme almışlar tekrardan.

Bide kargoda sorun olursa uğraşmıyalım diye kendim teslim almaya gideyim dedim (Siparişi kargo olarak seçmiştim) Wp hatlarından sordum gelip alabilir miyim diye ilk başta evet dediler ertesi gün emin olmak için tekrar sordum ben kargo seçtim ama gelip alabilirmiyim diye biraz bekleticem bi öğrenmem lazım dedi çalışan 2 saat sonra mesai saati bitimine doğru döndü yazdığı cevap "yarına kaldı artık"

Ertesi gün gittim aldım monitörü mağazalarından. Mağazalarında tek bi çalışan vardı ben gittiğimde herhalde çalışan azlığından dolayı sıkıntı yaşıyorlar.

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
Benim de pc kolik ile bi monitör deneyimim oldu. Son 1 stok kalan monitörü havale ile hemen sipariş ettim sonrasına bakmadım. Akşam bi sipariş durumuna bakayım dedim iptal etmişler parayıda iade etmemişler. Kapanma saatleri 20.00 ben 19.30 da aradım 20 dakika boyunca bakmadılar telefona ilk sırada olmama rağmen.

Ertesi gün sabah wp hatlarından yazdım muhasebe ekibi inceliyecek geri döneceğiz felan dediler geri dönmediler ben siteyi kontrol ettim siparişi işleme almışlar tekrardan.

Bide kargoda sorun olursa uğraşmıyalım diye kendim teslim almaya gideyim dedim (Siparişi kargo olarak seçmiştim) Wp hatlarından sordum gelip alabilir miyim diye ilk başta evet dediler ertesi gün emin olmak için tekrar sordum ben kargo seçtim ama gelip alabilirmiyim diye biraz bekleticem bi öğrenmem lazım dedi çalışan 2 saat sonra mesai saati bitimine doğru döndü yazdığı cevap "yarına kaldı artık"

Ertesi gün gittim aldım monitörü mağazalarından. Mağazalarında tek bi çalışan vardı ben gittiğimde herhalde çalışan azlığından dolayı sıkıntı yaşıyorlar.
Pckolikten sistem alcamda bu yorumdan sonra bilemedim.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Geçen bir iptal için 1 saat sırada bekledim. Sıram 4-3-2 diye inip bidaha 4 oluyordu 😂
Bir saat dolunca hattan düştüm tekrar arayıp 15 dk daha bekledim yine açmadılar. Hem mail attım hem instadan yazdım, daha sonra iki yerden de dönüş sağladılar. İletişimi biraz sıkıntılı bir mağaza benim deneyimime göre. Instadan yazabilirsin.

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
Geçen bir iptal için 1 saat sırada bekledim. Sıram 4-3-2 diye inip bidaha 4 oluyordu 😂
Bir saat dolunca hattan düştüm tekrar arayıp 15 dk daha bekledim yine açmadılar. Hem mail attım hem instadan yazdım, daha sonra iki yerden de dönüş sağladılar. İletişimi biraz sıkıntılı bir mağaza benim deneyimime göre. Instadan yazabilirsin.
Elinize geçtimi ürün peki bende almayı düşünüyorumda.

Top Bottom