Neler Yeni

PC'ye Virüs Bulaştı Klavye, Mouse Tepki Vermiyor Yardım

Fresty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Samet Demiray
Beyler pc virus kaptı açılıyor pc ama bios a giremiyorum mouse klavye hareket etmiyor virüsü kaldırmak için elimde bir şey gelmiyor tonla verim de var nasıl kurtarcam verilerimi taktik pls

ForoxMir0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
murat bekçi
ben olsam internet bağlantisini kapatirim eve yayilmasin diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Pes 13 dende virüs yemezsin

Fresty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Samet Demiray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler elimde 2kasa var 120gb windows kurulu Ssd var ötekinde onu virüslü bu sisteme takip bir şeyler mi denesem yoksa
2x466gb Ssd den(virus yiyen kasamdakiler) 466gb windows kurulu olmayan Ssd deki bu elimdeki oyunları öteki kasada açıyor mu diye mi denesem olmadı m2 i formatlarım sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi siteden indirdin arkadaşlar hiç bulaşmasın :D
Oyunindirvip

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
bütün hikayeli oyunları crack oynadım senin yaşadığını geç virüs algısı bile almadı pc nası becerdin :D

Fresty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Samet Demiray
bütün hikayeli oyunları crack oynadım senin yaşadığını geç virüs algısı bile almadı pc nası becerdin :D
Elden ring, God of War, Sekiro bunlarda benimde algılamadı pes 13 te çıktı skfkdkdkffb

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Elden ring, God of War, Sekiro bunlarda benimde algılamadı pes 13 te çıktı skfkdkdkffb
bende
metro serisi crysiz serisi
spider man remasted
detroid
god of war
cyperpunk
son çıkan the forest berbat bir oyunmuş bu arada güncel bi sıkıntı olmadı çünkü güvenilir siteden indiriyorum hep sabit. :D

Fresty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Samet Demiray
bende
metro serisi crysiz serisi
spider man remasted
detroid
god of war
cyperpunk
son çıkan the forest berbat bir oyunmuş bu arada güncel bi sıkıntı olmadı çünkü güvenilir siteden indiriyorum hep sabit. :D
Şuan elimde windows kurulu 120lik Ssd vardı onla başlattım pcyi m2 deki windows sadece aciliyordu ve donuyordu klavye mouse bile çalışmıyordu rgbleri yanıyordu tek şimdi benim m2 deki virüsü silmem lazım program bakcam defender da sil diyom silmiyor karantinaya al diyom almıyor ne b.ka yarıyorsa arkadaş

Top Bottom