Neler Yeni

Yardım Pcye virüs bulaşmış mıdır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Eren Kuzu
Şöyle bir mesaj geldi tıkladım fakat hesap falan açmadım virüs bulaşmış olabilir mi ? Bu arada mesaj gelen hesabın sahibinin de haberi yok böyle bir mesajdan

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-02-13 221900.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-13 221900.png
    11.5 KB · Hit: 53

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Kutlu
Girmediğini düşünüyorum ama her ihtimale karşı şifrelerini değiştirebilirsin. Zaten Linkin tuzak olduğu apaçık ortada

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Eren Kuzu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Girmediğini düşünüyorum ama her ihtimale karşı şifrelerini değiştirebilirsin. Zaten Linkin tuzak olduğu apaçık ortada
Dediğim gibi hesap sahibinin de böyle bir mesajdan haberi yok kesinlikle onun da pcye bir tarama yapmasını falan önereceğim ama bilmiyorum bulabilir mi bir tehdit

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Kutlu
O zaman hesap sahibi virüs yemiş oto mesaj atiyordur millete zaten klasik bir durum bu eğer tanıdığın biriyse söylersin malwarebytes gibi sağlam antivirüsler kullanıp tarama yapsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Sabri Çınar
Şöyle bir mesaj geldi tıkladım fakat hesap falan açmadım virüs bulaşmış olabilir mi ? Bu arada mesaj gelen hesabın sahibinin de haberi yok böyle bir mesajdan
Herhangi bir virüs bulaşmamış olsa bile garantiye almak açısından hesaplarınızın şifresini değiştirip virüs taraması yapsanız iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Eren Kuzu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman hesap sahibi virüs yemiş oto mesaj atiyordur millete zaten klasik bir durum bu eğer tanıdığın biriyse söylersin malwarebytes gibi sağlam antivirüsler kullanıp tarama yapsın.
tamamdır hocam teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bir virüs bulaşmamış olsa bile garantiye almak açısından hesaplarınızın şifresini değiştirip virüs taraması yapsanız iyi olur.
hocam advanced system careden yaptım tarama ama bilmiyorum ne kadar sağlıklı ekstra önerdiğiniz bir program var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Sabri Çınar
tamamdır hocam teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam advanced system careden yaptım tarama ama bilmiyorum ne kadar sağlıklı ekstra önerdiğiniz bir program var mı?
Windows'un kendi programı gayet güzel tarıyor fakat biraz uzun sürebiliyor

Top Bottom