Yardım PD charging only supported during power off

Mr.Muza

80+
Reaksiyon skoru
0
efendim öncelikle merhabalar, ilk defa bir forma yazıyorum slayer r9t3d 5070ti modeline sahibim haliyle cihaz piriz olmayan yerlerde çalışmıyor denecek kadar düşük bir pil performansı var ve ben bunu powerbank aracılığıyla çözmek istiyorum cihazın arkada bulunan usb type-c portu pd 3.2 140 wat hem giriş hem çıkış olarak mevcut elimde bulunan 120wat şarj aletiyle şarj etmeye çalıştığımda konu başlındaki "PD charging only supported during power off" bildirimini alıyorum internette. firmaya yazdım ve bana pd 3.2 140wat özelliklerine sahip bir powerbank alırsam mümkün olduğunu söyledi lakin ben internette böyle bir powerbank bulamadım hep pd3.0 140wat değerlerinde var internette konu hakkında bilgili birileri varsa lütfen bana yardımcı ola bilirmi ağır yük altında kullanmayacağım cihazı tek istediğim cihaz çalışır vaziyetteyken video izlemek word exel gibi programlar kullanabilmek bu isteğim herhangi bir powerbankla mümkünmü şimdiden teşekkürler. ayrıca yazım hataları için kusura bakmayın buraya kadar okuduğunuz içinde teşekkürler saygıla...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,176,682
Üyeler
186,772
Son üye
Ygit_szr33
Geri