PDF Kitap Çıkarmak Mantıklı mı?

mürekkep varsa evde çıkart az maliyetli olur bir de bir sayfalık kısıma 2 sayfa sığdırabilirsin (hipermetrop varsa aman dediğimi yapma gece gece beddua yiyip 3 harfli ile cebelleşemem)

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
normal kitaplar 200 den başlarken (tyt-ayt kitaplarından bahsediyorum) pdflerini kırtasiyeden 100 TL'ye çıkartıyordu arkadaşlar

• Beğen
Hacı eğer Ankara'da oturuyorsan Kızılaydan çıkart evde kendin uğraşma. Zaten onları birleştirmesi önlü arkalı çıkartması uzun ve zahmetli olur. İlla Ankara değil bu işi çok uyguna yapan yerler Türkiye'nin her yerinde var.

Hacı eğer Ankara'da oturuyorsan Kızılaydan çıkart evde kendin uğraşma. Zaten onları birleştirmesi önlü arkalı çıkartması uzun ve zahmetli olur. İlla Ankara değil bu işi çok uyguna yapan yerler Türkiye'nin her yerinde var.
İstanbul'dan almıştım bende arkalı önlü 30 krş felandı eskiden kargoyla alıcaksan önerim vivacopy instada vs var

• Beğen
Bu pdf işi sakat kardeşim bulaşma derim. Bende KPSS’ye hazırlanırken bir kaç kitabı kırtasiyeden pdf olarak çıkarmıştım. Sonra kendime ortada kitabı yazanların emeği var böyle sınav mı kazanılır diye satın alma yoluna geçtim. Dışarıda daha az yerim ama kimsenin emeğini çalmam sınavada vicdanım rahat girerim diyorum. Benden sana arkadaş tavsiyesi gerisi vicdanına kalmış.

• Beğen
Geri