Böyle bir lanet Vasco Da Gama takımında vardı. Tabii onlarınki 11 yıllık, Fenerbahçe gibi ömürlük değil.Penaltıları vermedi ayrı fenerimim şansızlık ayrı
Top olmayın la o nası düşünce öyleÇocukken feneri severdim ama ne zamanki olgunluk çağıma yaklaştım takım makım benim neyime dedim, parayı malı mülkü onlar götürsün biz de enayi gibi karşılıksız destek verelim, niçin peki... Koskocaman bir hiç uğruna. Zaten bu iddia filan meşhur olalı kimse takım makım takmıyorTuttuğu takıma değil de gerçekçi olup çıkarına göre tahmin yapıyor, işte takım tutmak böle bi şey günümüzde... Eskiden pazara kadar değil, mezara kadar derlerdi, şimdi çıkarımız nerde ise oradayız hesabı.
Fenerbahçe'nin kadro kalitesi iyi değil. Bu yıllardır böyle. Penaltı atmasını bilen oyuncu yok. Olimpiyakos'a da bu yüzden elenmişti.Tadic, Fred ve özellikle mert hakan attıkları daha doğrusu atamadıkları penaltıların tazminatını ödeyip, kulüpten istifa etmeleri lazım.
Mert Hakanı plastik sandalyeye oturup ağlata ağlata özür diletmemiz lazımTadic, Fred ve özellikle mert hakan attıkları daha doğrusu atamadıkları penaltıların tazminatını ödeyip, kulüpten istifa etmeleri lazım.
Fred maç boyunca iyi oynadı 2 0 yapamazdık belkide. Ama diğer ikisi için mantıklıTadic, Fred ve özellikle mert hakan attıkları daha doğrusu atamadıkları penaltıların tazminatını ödeyip, kulüpten istifa etmeleri lazım.
Ben malımı tanırım arkadaş2-0 alsa bile penaltılarda verir FB tanıyorum ben ama bu cerni midir nedir ne adammış ne taliscaya 22.5 milyon euro vermek yerine cerni alabilirdi febe
Asıl sen bize bunları deyip de top da tekerlek de olma da, gerisi futbol değil zaten...Top olmayın la o nası düşünce öyle
Komutannnnnnn
Bir hakem bu kadar taraf belli edemez. Tamam maçı uzatıyon keyif falan anladık ama rangers'ın net 2 tane penaltı atması lazımdı. İlk kez bir hakem deplasman takımını bu kadar koruduİlk 11ler belli oldu
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Skor tahmininiz nedir adamlar kaleye otobüsü çekmiş elendik sanırsam ama içimde bir ümit var halen hadi inşallah