Penaltılar Rangers 3 - 2 Fenerbahçem yine şaşırtmadı

Tadic, Fred ve özellikle mert hakan attıkları daha doğrusu atamadıkları penaltıların tazminatını ödeyip, kulüpten istifa etmeleri lazım.

Penaltıları vermedi ayrı fenerimim şansızlık ayrı
Böyle bir lanet Vasco Da Gama takımında vardı. Tabii onlarınki 11 yıllık, Fenerbahçe gibi ömürlük değil.

Çocukken feneri severdim ama ne zamanki olgunluk çağıma yaklaştım takım makım benim neyime dedim, parayı malı mülkü onlar götürsün biz de enayi gibi karşılıksız destek verelim, niçin peki... Koskocaman bir hiç uğruna. Zaten bu iddia filan meşhur olalı kimse takım makım takmıyor :D Tuttuğu takıma değil de gerçekçi olup çıkarına göre tahmin yapıyor, işte takım tutmak böle bi şey günümüzde... Eskiden pazara kadar değil, mezara kadar derlerdi, şimdi çıkarımız nerde ise oradayız hesabı.
Top olmayın la o nası düşünce öyle

Tadic, Fred ve özellikle mert hakan attıkları daha doğrusu atamadıkları penaltıların tazminatını ödeyip, kulüpten istifa etmeleri lazım.
Fenerbahçe'nin kadro kalitesi iyi değil. Bu yıllardır böyle. Penaltı atmasını bilen oyuncu yok. Olimpiyakos'a da bu yüzden elenmişti.

Mert Hakanı plastik sandalyeye oturup ağlata ağlata özür diletmemiz lazım

Fred maç boyunca iyi oynadı 2 0 yapamazdık belkide. Ama diğer ikisi için mantıklı

Ben fred penaltı atarken görünce şaşırdım çok sevdiğim bir oyuncu ama o adamın yavaş vuracağını adım kadar emindim nasıl listeye yazmışlar ilginç

yorumu size bıraktım(JPG).jpg

Başlığa moderatör dokunuşu gelmiş neyse seneye ucl alacagiz sorun yok uel basit bir kupa öyle kupalara ihtiyacimiz yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,109
Üyeler
186,018
Son üye
EmirhanDenizZent
Geri