İşlemci değiştirmek istemiyorum. Ekran kartı olarak 750 ti istiyorum fakat güç kaynağım ve işlemcim yeter mi bilmiyorum. 250W Psu ile kullanabilir miyim ? Pentium E5300 oyun oynanmayak derecede darboğaz yapar mı ?
Kaç W önerirsin ?sanmıyorum
E8400'e geçersem bir miktar azalır mı ?Aşırı derecede darboğaz yapar. 250W güç kaynağı büyük ihtimalle yetmeyecektir ancak sağlam bir 12V kanalı varsa yetebilir.
Evet bir miktar azalır ancak E8400'de de aşırı derecede darboğaz yapar.Kaç W önerirsin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
E8400'e geçersem bir miktar azalır mı ?
Hocam E serisi az çok ayni E serisini unutun benceKaç W önerirsin ?
E8400'e geçersem bir miktar azalır mı ?
Başka seriye yükseltmek için anakart değiştirmem gerek.Hocam E serisi az çok ayni E serisini unutun bence
Anakartinizin modeli nedir?
G31D-M7Hocam E serisi az çok ayni E serisini unutun bence
Anakartinizin modeli nedir?
Anakartiniz G31 chipset . Yani Xeon bir işlemci takip rahatça kullanabilirsinizBaşka seriye yükseltmek için anakart değiştirmem gerek.
G31D-M7
Modlu bir Xeon X5450 rahatça işinizi görecektir. Ama size tavsiyem para biriktirip 775pinden kurtulmanizAnakartiniz G31 chipset . Yani Xeon bir işlemci takip rahatça kullanabilirsiniz
Anakartın quad desteklemediği için xeon kullanabilir misin emin değilim.Başka seriye yükseltmek için anakart değiştirmem gerek.
G31D-M7