Perdigital 15 tl ye 5 usd steam kodu

Ben daha önce TOD için yapmıştım faydalanabilir miyim tekrardan?

Son düzenleme:
Farklı hesaplardan alabiliyorsunuz telefonu kaydetmeyin kayıt olurken mail ile kaydolun, kodu isterken de yeni numara istiyor aldığınız numaradan doğrulayabilirsiniz yine.
ah be bunu geç gördüm neyse yeni hesap açarım.Ben direkt siteye üye oldum mail ve telefon doğruladım çünkü diğer e pin sitelerinde doğrulamadan hiçbir işlem yaptırmıyo

Farklı hesaplardan alabiliyorsunuz telefonu kaydetmeyin kayıt olurken mail ile kaydolun, kodu isterken de yeni numara istiyor aldığınız numaradan doğrulayabilirsiniz yine.
ben oturum açmadan direkt numaramla o yandex aratma görevini yaptım şimdi yeni hesap açsam yine doğrulatırmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben oturum açmadan direkt numaramla o yandex aratma görevini yaptım şimdi yeni hesap açsam yine doğrulatırmı
aynı ekrana atıyor tekrar numara doğrulama çıkmıyor

Son düzenleme:

aynı ekrana atıyor tekrar numara doğrulama çıkmıyor
Aynı telefon farklı google chrome hesapları ile denediğimde bende de olmadı, direkt ıp den tanıyor diye düşünüyorum.
O yüzden 1 ini pc den yapmak zorunda kalmıştım açıklamada ekledim.

yandex sadece tek kampanyaya katılmaya izin veriyor önceki bir kampanyaya katıldıysanız vermez

Nasıl anlamadım yani hem bilgisayar tablet telefondan yandexi arama motoru yapıp aynı telefon numarasını yazarsak o telefona 3 kod gelicek ve bu 3 kodu aynı hesaba kullanabileceğim yanlış anladıysam tekrar anlatırmısınız

Nasıl anlamadım yani hem bilgisayar tablet telefondan yandexi arama motoru yapıp aynı telefon numarasını yazarsak o telefona 3 kod gelicek ve bu 3 kodu aynı hesaba kullanabileceğim yanlış anladıysam tekrar anlatırmısınız
Her numara için farklı cihaz gerekli, 1 numaradan 1 kod alabilirsiniz

Her numara için farklı cihaz gerekli, 1 numaradan 1 kod alabilirsiniz
Klon uygulamayla belki aynı cihazdan yapılabilir, denemedim

1 tel numarasıyla 1 kod alınabiliyormuş en fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,228
Üyeler
184,604
Son üye
sifirlarvebirler
Geri