- Reaksiyon skoru
- 11
bu ney lan kardeş
ah be bunu geç gördüm neyse yeni hesap açarım.Ben direkt siteye üye oldum mail ve telefon doğruladım çünkü diğer e pin sitelerinde doğrulamadan hiçbir işlem yaptırmıyoFarklı hesaplardan alabiliyorsunuz telefonu kaydetmeyin kayıt olurken mail ile kaydolun, kodu isterken de yeni numara istiyor aldığınız numaradan doğrulayabilirsiniz yine.
ben oturum açmadan direkt numaramla o yandex aratma görevini yaptım şimdi yeni hesap açsam yine doğrulatırmıFarklı hesaplardan alabiliyorsunuz telefonu kaydetmeyin kayıt olurken mail ile kaydolun, kodu isterken de yeni numara istiyor aldığınız numaradan doğrulayabilirsiniz yine.
aynı ekrana atıyor tekrar numara doğrulama çıkmıyorben oturum açmadan direkt numaramla o yandex aratma görevini yaptım şimdi yeni hesap açsam yine doğrulatırmı
Aynı telefon farklı google chrome hesapları ile denediğimde bende de olmadı, direkt ıp den tanıyor diye düşünüyorum.ben oturum açmadan direkt numaramla o yandex aratma görevini yaptım şimdi yeni hesap açsam yine doğrulatırmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynı ekrana atıyor tekrar numara doğrulama çıkmıyor
Nasıl anlamadım yani hem bilgisayar tablet telefondan yandexi arama motoru yapıp aynı telefon numarasını yazarsak o telefona 3 kod gelicek ve bu 3 kodu aynı hesaba kullanabileceğim yanlış anladıysam tekrar anlatırmısınızFarklı hesaplardan alabiliyorsunuz telefonu kaydetmeyin kayıt olurken mail ile kaydolun, kodu isterken de yeni numara istiyor aldığınız numaradan doğrulayabilirsiniz yine.
Her numara için farklı cihaz gerekli, 1 numaradan 1 kod alabilirsinizNasıl anlamadım yani hem bilgisayar tablet telefondan yandexi arama motoru yapıp aynı telefon numarasını yazarsak o telefona 3 kod gelicek ve bu 3 kodu aynı hesaba kullanabileceğim yanlış anladıysam tekrar anlatırmısınız
Klon uygulamayla belki aynı cihazdan yapılabilir, denemedimHer numara için farklı cihaz gerekli, 1 numaradan 1 kod alabilirsiniz
1 tel numarasıyla 1 kod alınabiliyormuş en fazlaNasıl anlamadım yani hem bilgisayar tablet telefondan yandexi arama motoru yapıp aynı telefon numarasını yazarsak o telefona 3 kod gelicek ve bu 3 kodu aynı hesaba kullanabileceğim yanlış anladıysam tekrar anlatırmısınız
Peki kodlar aynı hesapta kullanılamıyor değilmiHer numara için farklı cihaz gerekli, 1 numaradan 1 kod alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Klon uygulamayla belki aynı cihazdan yapılabilir, denemedim