RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,885
Son zamanlarda C4' mü soruları yöneltiliyordu lakin Performax kasaların içindeki güç kaynağı FSP markasına aittir.
Ben bunu farklı değerlendiriyorum. Bence bu eski yorum olduğu için eskiden fsp kullanılıyordu ve fsp stok bitince performaxa döndüler. Çünkü fsp psu kullanılan modellerde fsp psu yazıyor zaten.Son zamanlarda C4' mü soruları yöneltiliyordu lakin Performax kasaların içindeki güç kaynağı FSP markasına aittir.
Alıntıyı görüntüle
Hayır, yanlış. FSP çıkmıyor, sistemlerin parçaları her zaman değiştiriliyor.
O yorum atıldığı zaman sistemde FSP PSU vardı.
Hayır Rev, her Performax kasasında FSP kullanılmıyor.Son zamanlarda C4' mü soruları yöneltiliyordu lakin Performax kasaların içindeki güç kaynağı FSP markasına aittir.
Alıntıyı görüntüle
Epica farkını ortaya koydu.Hayır, yanlış. FSP çıkmıyor, sistemlerin parçaları her zaman değiştiriliyor.
O yorum atıldığı zaman sistemde FSP AHBC PSU vardı.
.Hayır, yanlış. FSP çıkmıyor, sistemlerin parçaları her zaman değiştiriliyor.
Bence düzeltin konuyu çünkü fsp değil psuları.Son zamanlarda C4' mü soruları yöneltiliyordu lakin Performax kasaların içindeki güç kaynağı FSP markasına aittir.
Alıntıyı görüntüle
Hayır, yanlış. FSP çıkmıyor, sistemlerin parçaları her zaman değiştiriliyor.
AHBC olamaz çünkü 80+ yazıyor. (firma yalan söylemiyorsa tabi ki)Hayır, yanlış. FSP çıkmıyor, sistemlerin parçaları her zaman değiştiriliyor.
Ki FPS'nin uygun fiyatlı 550W 80+ ve 650W 80+ modelini bulamadım.AHBC olamaz çünkü 80+ yazıyor. (firma yalan söylemiyorsa tabi ki)