Zorbey1998
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 178
- İsim
- Mehmet Efe Sarıyar
- İlgilendiği Kategoriler
- Oyun pcleri ve PSU
geçen sene aralık civarında itopyadan g605 almıştım 200 TL'ye bi kaç aya bozuldu garantiye şimdilerde gönderdim itopya stokta yok iade yapacağız dedi. Ben de muadil ürün istedim böyle ürünler gösterdiler nedir bu saçmalık? Çok kalitesiz ürünler atmamışlar mı?
Sanırım yapılacak iade mevcut ürün ederi üzerinden de verilmiyor klavye şu an yaklaşık 900 tl ben indirimden 200 e almıştım o zaman bile 600 tlydi zararım nasıl karşılanacak merak ediyorum.
A4Tech Bloody B318 Q Optical Switch( Q,W,E,R,A,S,D,F) Neon Aydinlatmali Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
A4Tech Bloody B318 Q Optical Switch( Q,W,E,R,A,S,D,F) Neon Aydinlatmali Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile B318 Q USB BLACK ITOPYA'da
www.itopya.com
GameBooster GB-G44 Radiance Rainbow Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
GameBooster GB-G44 Radiance Rainbow Türkçe Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile GB-G44 ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanırım yapılacak iade mevcut ürün ederi üzerinden de verilmiyor klavye şu an yaklaşık 900 tl ben indirimden 200 e almıştım o zaman bile 600 tlydi zararım nasıl karşılanacak merak ediyorum.