Oneomous
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,511
Arkadaşlar bu fiyat ucuz geldi ama ne diyorsunuz bu konu hakkında ?
HD9880/90 Bu Modeli Kullanıyorum Ve Tavsiye Ederim .Arkadaşlar bu fiyat ucuz geldi ama ne diyorsunuz bu konu hakkında ?
Evet Fiyat Ucuz Ama Satıcıya Güven Konusu Sıkıntı Garanti Süreci Resmi Satıcılara Kıyasla Kötü Olabilir.Fiyatı anormal ucuz değil mi ? Çakma vs var mı merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
satıcısı bunu demiş
Alıntıyı görüntüle
Garantisi umrumda değil şahsen hocam ürünün orjinal olması önemli korkum oEvet Fiyat Ucuz Ama Satıcıya Güven Konusu Sıkıntı Garanti Süreci Resmi Satıcılara Kıyasla Kötü Olabilir.
HD9880/90 Modelini Takibe Al 5K Civarına Düşüyor Bu Model Daha İyi Ve Resmi Satıcılardan Alma İmkanın Var .
En Kötü Gidip Cosori Al Hocam Amazon.com.tr Satıcılı İyi Fiyat .
Garantisi umrumda değil şahsen hocam ürünün orjinal olması önemli korkum o
zaten garantilik bir durum olmuyor ayrıca 4k verdiğim ürünü 2 yıl kullandıktan sonra bozulursa çöpe sallarım
Satıcı yine herhangi bir yer hepsiburadada taksit sebebiyle oradan alıcam sanırım.Philips HD9875/90 7000 Serisi XXL Connected Airfryer
Philips HD9875/90 7000 Serisi XXL Connected Airfryerwww.evkur.com.tr
Burdan Al Geç Hocam O Zaman
Teşir Ürünüymüş La
Teknosa Üzerinden Alabilirsin .
![]()
Philips Hd9875/90 Aırfryer Avance Collection Xxl Sıcak Hava Fritözü Fiyatı ve Özellikleri
Philips Hd9875 90 Aırfryer Avance Collection Xxl Sıcak Hava Fritözü özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Olabilir Ama Ürünü Sorgulatmaya Bak .Satıcı yine herhangi bir yer hepsiburadada taksit sebebiyle oradan alıcam sanırım.
onu zaten yapacağım fakat başka ürünün seri numarasını 100 tane cihaza kopyalamıyorlar mı wifi bağlantısı ve malzeme kalitesinden anlayacağımı düşünüyorum.Olabilir Ama Ürünü Sorgulatmaya Bak .