Neler Yeni

PİL DEĞİŞİMİ SONRASI KASMA DONMA YENİDEN BAŞLAMA VS DOLANDIRILDIM?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüseyin Dülgar
Merhabalar bugün izmirde bir telefoncuda xs max cihazımın pil değişimini yaptırdım. Telefoncuya orijinal pil takmasını söyledim (orj olmadığını biliyorum sadece muadili ve pil sağlığını görmemi sağlıyor) pil değişiminden sonra telefonu teslim aldım adam ciahaz koruması açık olduğu için yazılımı atamadım pil sağlığını göremezsin yarın kapatıp getir yazılımını atalım dedi (geç vakitte verdiğim için dükkanı kapatacaklardı) ama şuan telefonu kullanabilirsin dedi. Dükkandan çıktım şarj 56 bakalım ne kadar çabuk düşecek dedim sonra bir baktım telefon kasarak çalışıyo 2dk sonra kendi kendine kapanıp açıldı şarjım 10 a düştü 2dk daha sonra yine kapandı açıldı şarj 54 dükkana geri gidene kadar 3-4 kez oldu bu. Adama durumu anlattım yazılımı atamadığım için böyle oluyo dedi sen bana telefonu ver yarın hallederim geldiğinde hazır olur dedi. Özellikle sordum bak şuan kasıyor böyle kapanıp açılıyor yazılımı atınca düzelecek demi performansında kayıp olmayacak dedim düzelecek dedi bir tane iphone 7 verdi geçici olarak gönderdi sizce yazılımı atınca düzelir mi yoksa telefonun içine etti mi sorunu yaşayan varmı ve eğer düzelmezse haklarım var mı yardımcı olurmusunuz içime çok oturdu çünkü tel 0 gibi hiç açılmamış performansı felanda çok iyiydi yok yere hiç mi ettim üstüne para verip

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,736
İsim
Emre
Discord
necromancerr
@şahin doğan benim bildiğim pil değişince (Eğer en en merdiven altı değilse tabi) performansın stabilleşeceği değilmidir ? artmasa bile kasma donma yapmayacağıdır.
Yanlışım varsa düzeltirmisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüseyin Dülgar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@şahin doğan benim bildiğim pil değişince (Eğer en en merdiven altı değilse tabi) performansın stabilleşeceği değilmidir ? artmasa bile kasma donma yapmayacağıdır.
Yanlışım varsa düzeltirmisin.
hocam taktığı pil çok dandikse ve telefona yeterli gücü sağlayamıyorsa kasabilir diye düşünüyorum veya acaba sorun pilde değilde takma işleminde olabilir mi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,736
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hocam taktığı pil çok dandikse ve telefona yeterli gücü sağlayamıyorsa kasabilir diye düşünüyorum veya acaba sorun pilde değilde takma işleminde olabilir mi
Takma işleminde eğer birşeyleri susturmadıysa eğer takma işlemleri genelde hep aynı olur ondan kaynaklandığını sanmıyorum pildendir muhjtemelen Applenin servisine yollasaydınız keşke verdiği fiyat 3500 tl orjinal batarya için. (Sonradan fiyat çıkacağını sanmıyorum ama gayet iyi fiyat bence)
1740605612417.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüseyin Dülgar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Takma işleminde eğer birşeyleri susturmadıysa eğer takma işlemleri genelde hep aynı olur ondan kaynaklandığını sanmıyorum pildendir muhjtemelen Applenin servisine yollasaydınız keşke verdiği fiyat 3500 tl orjinal batarya için. (Sonradan fiyat çıkacağını sanmıyorum ama gayet iyi fiyat bence)
Alıntıyı görüntüle
önce yetkili servisten randevu aldım gittim cihaz zamanında amerikadan alınıp esi usul pasaport kayıtlı tr malı olmadığı için servis hizmeti veremiyorlarmış bütün apple sevisleri için geçerliymiş o yüzden servise veremedim telefoncuya 3000 TL'ye taktırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

önce yetkili servisten randevu aldım gittim cihaz zamanında amerikadan alınıp esi usul pasaport kayıtlı tr malı olmadığı için servis hizmeti veremiyorlarmış bütün apple sevisleri için geçerliymiş o yüzden servise veremedim telefoncuya 3000 TL'ye taktırdım
o da çok saçma değilmi ya ürün global ürün ayrıyeten ben apple destekkten cihazımı seçip sorunu seçim randevuya kadar alabiliyorum madem öyle neden hizmet alamıyorum hizmet alamayacaksam randevu aldırtmaması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,328
Üyeler
168,766
Son üye
AliKilic22
Top Bottom