Neler Yeni

Yardım pingim düşmesi için internet hızını kısıtlamak istiyorum ama hata alıyorum

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
başlıkta yazdığım gibi ayarlıyorum herkese oluyor bu kısıtlamadan kaçmak için kendi ip mi eklemeye çalışıyorum böyle bir hata alıyorum
1634046310583.png

modeme routerden bağlıyım ortak internet 50mbps 8 de up var birisi sürekli indirme yaptığı için hızı aşırı düşüyor o yüzden 15 mbps ye kısıtlayıp kullanmak istiyorum bu sayede onlar işteyken indirme yapabilecek bende oyunumu oynayabileceğim

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yarım saattir ismini hatırlamaya çalışıyorum nedense aklıma alp lojistik gelip durdu etiketin için sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanırım routerden bağlandığım için ipm görünmüyor routerin şifresinide bilmiyorum admin vs yazın demişler yazdım girmiyor

Son düzenleme:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Öncelikle 2.4GHz kanaldan kablosuz bağlantı sağlıyorsanız diğer kablosuz cihazları ağdan TAMAMEN atmadıkça ping değerlerinizde gözle görülür bir değişim olmaz.

Kablolu bağlantı sağlıyorsanız ve kablosuz cihazlar (Örn. Evdeki birinin telefonu) kullanım yapmaya başladığı zaman ping çıkıyorsa bunu QoS ile bir nebze engelleyebilirsiniz.

Modem arayüzüne sonu 1.1 olan IP ile bağlanıyorsanız ve bu kısıtlamadan kendiniz etkilenmek istemiyorsanız.
1- Bilgisayarınızın IP adresini (arada farklı ip alan bir router vb. yoksa) 192.168.1.2 yapıp aşağıdaki görseldeki ayarları IP aralığı 1.3'ten başlayacak şekilde yapın.
TP-LINK-TD-W9970-H%C4%B1z-S%C4%B1n%C4%B1rland%C4%B1rma_4-1.png

Hızları Kbps cinsinden istediğiniz şekilde belirleyin.

TP-LINK arayüzü kullanmayalı bayağı oluyor.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle 2.4GHz kanaldan kablosuz bağlantı sağlıyorsanız diğer kablosuz cihazları ağdan TAMAMEN atmadıkça ping değerlerinizde gözle görülür bir değişim olmaz.

Kablolu bağlantı sağlıyorsanız ve kablosuz cihazlar (Örn. Evdeki birinin telefonu) kullanım yapmaya başladığı zaman ping çıkıyorsa bunu QoS ile bir nebze engelleyebilirsiniz.

Modem arayüzüne sonu 1.1 olan IP ile bağlanıyorsanız ve bu kısıtlamadan kendiniz etkilenmek istemiyorsanız.
1- Bilgisayarınızın IP adresini (arada farklı ip alan bir router vb. yoksa) 192.168.1.2 yapıp aşağıdaki görseldeki ayarları IP aralığı 1.3'ten başlayacak şekilde yapın.
TP-LINK-TD-W9970-H%C4%B1z-S%C4%B1n%C4%B1rland%C4%B1rma_4-1.png

Hızları Kbps cinsinden istediğiniz şekilde belirleyin.

TP-LINK arayüzü kullanmayalı bayağı oluyor.
komşuyu bıçakladım pingim düştü genede sağol gene artar ise yaparım böyle

Top Bottom