Excator23cm
80+ Gold
arkadaşlar pingim çok fazla nasıl düşürebilirim internette gördüm ama güvemedin ne yapmalıyın
arkadaşlar pingim çok fazla nasıl düşürebilirim internette gördüm ama güvemedin ne yapmalıyın
iyi internetle alakası yok. sunuculardan ne kadar uzaksan o kadar ping olur.iyi internet alarak
oyunlarda olabildikçe sana en yakın sunuculara bağlan. csgoda bunun için bir ayar var onun oynuyorsanşu anda alamam geçici bir önerin var mı
ne alakası var 5 mbps internet al ama yinede yakın olursan ol yine kötü olur biraz mantık.iyi internetle alakası yok. sunuculardan ne kadar uzaksan o kadar ping olur.
ben 7 megabit ile varolantta 50-100 ping alıyorum. yakın sunucularda her dahim iyidir. internet önemli lakin en yakın sunuculara bağlanmak daha mantıklıdır.ne alakası var 5 mbps internet al ama yinede yakın olursan ol yine kötü olur biraz mantık.
50 100 ping iyi mi?.ben 7 megabit ile varolantta 50-100 ping alıyorum. yakın sunucularda her dahim iyidir. internet önemli lakin en yakın sunuculara bağlanmak daha mantıklıdır.
iyi hocam. bu arada csgoda 150-300 arasındayım.50 100 ping iyi mi?.
benim dediğimi yap düşer kardeşimiyi hocam. bu arada csgoda 150-300 arasındayım.