Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Bugün okula gidecektim sabahın köründe olmadık kalmadı.Bizim șimdi hemen alt yolumuzda oturan bir komșumuz var ve Pitbull besliyorlar.Daha önce hayvanı bir kaç kez görmüștüm hırçın ve saldırgan bir hayvan.Neyse bugün okula gitmek için evden çıkacaktım bahsettiğim köpek nasıl olduysa evin önüne gelmiș dikiliyor.Hayvanı tanıdığım için tedirgin olsam da çıktım dıșarı yanından geçip gidecektim fakat hayvan daha beni görür görmez hırlamaya bașladı.Evimin yakında okul var oraya da ne öğrenci ne öğretmen kimse girip çıkamıyor.Mahalleli toplandı uzaklaștırmaya çalıștı fakat onlara da saldırdı.3 kez polisi aradık geleceğiz dediler.Bu rezalet Yarım saat sürdü.Herkes ișinden oldu babam sinirlendi orayı burayı yumrukluyor.Sahibink tanımıyoruz direkt biz de karșısında oturanları aradık gelip alsınlar diye ulașılamıyor.En sonunda Bir baba oğul geldi ellerinde zincirle sopayla hayvanı zar zor zapt ettiler götürdüler.İkisi de berduș tiplerinden anlașılıyor.Neyse gittik adamlara bu hayvanın iși ne burda Kaçmıș dediler.Bir kaç kiși üzerlerine gitti köpeği salmakla tehdit ettiler.Sonra olay bitti millet dağıldı bizim polis amcalar geldi veterinerlerle beraber.Dedik șu hayvana acıyın bari diye köpek bahçede olduğu için müdahale edemiyoruz dediler.Bu arada gelen babanın oğlu uyușturucu bağımlısıymıș büyük ihtimal alım satımlarda kullanıyor hayvanı.Böyle insanlar keyfinden köpek beslemez.İçimi dökeyim dedim bizim bu hayvana yapabileceğimiz bir iyilik var mıdır?Belediye falan alamaz mı ellerinden?