Sadece ekran kartı almak istiyorum ama hiçbir yer tekli ekran kartı satışı yapmiyor nerden bulabilirim istediğim kart 1660 süper veya 1660
Yıl Sonu Veya 2022 Şubat-Mart AylarındaSadece ekran kartı almak istiyorum ama hiçbir yer tekli ekran kartı satışı yapmiyor nerden bulabilirim istediğim kart 1660 süper veya 1660
ETH'nin düşeceği öngörülüyor mu tıpkı bitcoin gibi olursa?Eth düşmeden stoklar gelmez.Yani yakın tarihte zor stokların gelmesi.1-1.5 sene kadar sürebilir piyasanın düzelmesi.
Sanal paralar hakkında pek bilgim yok ama mining bitmeden birde virüs azalmadan kolay kolay eski haline gelmez.ETH'nin düşeceği öngörülüyor mu tıpkı bitcoin gibi olursa?
@Etheryum Bitcoin gibi amansız bir yükseliş yakalar mısın düşecek misin?Sanal paralar hakkında pek bilgim yok ama mining bitmeden birde virüs azalmadan kolay kolay eski haline gelmez.
bütçen ne kadar rx570 falan bulabilirsin belki ucuza ya da 750ti gtx970 falanArkadaşlar ekran kartım bozuldu ve yarı profesyonel valorant oynuyorum yeni takımla anlaştım ve ekran kartım bozuldu bulmam cidden imkansız mı
Düşer mi bilmem ama bence artmaya devam edicek@Etheryum Bitcoin gibi amansız bir yükseliş yakalar mısın düşecek misin?
Bence de ama kendisi cevaplasın bakalım : DDüşer mi bilmem ama bence artmaya devam edicek
Şuan vatan tekli satsa 5267liraya 1660s yi mecburiyetten alabilirim ama satmıyorbütçen ne kadar rx570 falan bulabilirsin belki ucuza ya da 750ti gtx970 falan