Neler Yeni

Piyasada en çok tutulan pc parçaları

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
Piyasada sorunsuz en çok tutulan pc parçaları nelerdir 2. El al sata girmeye düşünüyorum
Benim düşündüklerim:
1650s
R3 3100
R5 1600af
R5 2600
B450 anakart
Önerebileceğiniz parça var mı başka vrya yukarıdakilerden şunlar olmasın dediğiniz

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
açık ara en çok satılan parça ekran kartlarıdır

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
işlemci anakarta girme mi diyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

hazır pc toplayıpta satabilirim
satabilirsin ama şu zamanda zor ülkede her şey başını almış gitmiş aldıgın ürünün üstüne kar payı koyman lazım ama oda mümkün degil bu piyasada

Penguen

80+ Silver
Sana tavsiye, hiç uğraşma.
Deli olursun.
Çoluğu çocuğu ayrı, ölücüsü ayrı, maymunu ayrı. Bir şey satayım dediğinde aylarca uğraşıyorsun.
2. Elde sıfırından ucuz bir şey bulman da zor.
Onu geçtim bir grup da 2. Ele karşı. Çok temiz ürünü yarı fiyatına satsan da senden almaz gider 2 katını öder sıfır alır.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Deli olursun.
Çoluğu çocuğu ayrı, ölücüsü ayrı, maymunu ayrı. Bir şey satayım dediğinde aylarca uğraşıyorsun.
Cevap olarak adam nokta koymuş bunun üstüne yorum gitmez ama piyasa kara borsa özellikle ekran kartı GTX 1070 denk geldi geçenlerde ftam fiyat belirtmeyeceğim fakat 5000 tl nin altına aldım gayet iyiydi yani bazen şans işi çay alıp karşısına geçiyorum ikimizde çalışıp para kazanıyoruz. Ama o daha fazla yoruluyor gibi :)

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow

Deli olursun.
Onu geçtim bir grup da 2. Ele karşı. Çok temiz ürünü yarı fiyatına satsan da senden almaz gider 2 katını öder sıfır alır
fikrim şu
ikinci el parçaları alıp kasa toplamak sonra onu satmak alıcısı daha kolay bulunur hem

Penguen

80+ Silver
Cevap olarak adam nokta koymuş bunun üstüne yorum gitmez ama piyasa kara borsa özellikle ekran kartı GTX 1070 denk geldi geçenlerde ftam fiyat belirtmeyeceğim fakat 5000 TL nin altına aldım gayet iyiydi yani bazen şans işi çay alıp karşısına geçiyorum ikimizde çalışıp para kazanıyoruz. Ama o daha fazla yoruluyor gibi :)
Aynen bazen uyguna ürün almak mümkün ama uğraş dur, zor denk geliyor. Ayrıca dolandırılma ihtimaliniz de var bu ülkede. Mesela kart aldın, fırınlanmış bozuk kart olabilir. 1 ay sonra sıkıntı çıkarır belki.

fikrim şu
ikinci el parçaları alıp kasa toplamak sonra onu satmak alıcısı daha kolay bulunur hem
Aynısını ben de düşündüm 10 bin TL civarında bütçem vardı, ben önermem. Sen bilirsin yine de. Ben internette ucuza ürün bulunca alıp satıyorum. Geçen İtopya indirimlerinden SSD aldım, kâr etmedim ama elimdeki SSD'yi cebimden para çıkmadan (daha iyisiyle) değiştirdim. RAM ve PSU'da da aynısını yaptım.

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
Deli olursun.
Onu geçtim bir grup da 2. Ele karşı. Çok temiz ürünü yarı fiyatına satsan da senden almaz gider 2 katını öder sıfır alır.
adam 2. el i5 10. nesili 1700 tlden koymuş sıfır fiyatı zaten 2k
bir de bu rgb kasa sevdası rgbsiz 500tl aşağı koysan kimse yazmaz kasanın ışıklarını açsan 500 yukarı yazsan yazarlar

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aynen bazen uyguna ürün almak mümkün ama uğraş dur, zor denk geliyor. Ayrıca dolandırılma ihtimaliniz de var bu ülkede. Mesela kart aldın, fırınlanmış bozuk kart olabilir. 1 ay sonra sıkıntı çıkarır belki.
Dediğin doğru fakat kartı biliyordum 3 sene önce alınmıştı, kart bilindik olduğu için aldım, normal biri gelse almam .

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow

Aynısını ben de düşündüm 10 bin TL civarında bütçem vardı, ben önermem. Sen bilirsin yine de. Ben internette ucuza ürün bulunca alıp satıyorum. Geçen İtopya indirimlerinden SSD aldım, kâr etmedim ama elimdeki SSD'yi cebimden para çıkmadan (daha iyisiyle) değiştirdim. RAM ve PSU'da da aynısını yaptım.
usta benimde aklımda var öyle indirim yakalayıp satmakta komisyon almayan siteler çok az
hepsiburada trendyol gibi siteler elektronik ürünlerden %10 ila %20 komisyon alıyor üstelik vergi levhası falanda istiyor böyle olunca ya çok satman lazım ya da cebine girecek olan parayı devlete vergi olarak ödüceksin
sarı site gibi sitelerde de kullanıcısı belli zaten

Penguen

80+ Silver
usta benimde aklımda var öyle indirim yakalayıp satmakta komisyon almayan siteler çok az
hepsiburada trendyol gibi siteler elektronik ürünlerden %10 ila %20 komisyon alıyor üstelik vergi levhası falanda istiyor böyle olunca ya çok satman lazım ya da cebine girecek olan parayı devlete vergi olarak ödüceksin
sarı site gibi sitelerde de kullanıcısı belli zaten
Ben letgo ve DH'de satıyorum.
Letgo genelde maymundan bozma tiplerle dolu, bunlar yüzünden zaten 2. Elde bir şey satılmaz diyorum. İlana 2 kere pazarlık olmaz yazıyorum inatla %30-40 fiyat kırıyor. Ama yine de letgo'da da satış yaptığım oluyor.

DH'de fiyat uygun olsa da zor alıcı buluyor. İlana koyacaksın 2-3 hafta bekleyeceksin.

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
Ben letgo ve DH'de satıyorum.
Letgo genelde maymundan bozma tiplerle dolu, bunlar yüzünden zaten 2. Elde bir şey satılmaz diyorum. İlana 2 kere pazarlık olmaz yazıyorum inatla %30-40 fiyat kırıyor. Ama yine de letgo'da da satış yaptığım oluyor.

DH'de fiyat uygun olsa da zor alıcı buluyor. İlana koyacaksın 2-3 hafta bekleyeceksin.
anladım hocam eyw yorumunuz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,755
Üyeler
163,376
Son üye
Furtive_
Top Bottom