ynsmr_cgn
80+
iyimiş ben batumdan dijital versiyon 13k ya aldım , cifu olayı nedir bende merak ettim
kral bunu biri yurt dışından almış kendi adına garantili yani batumdan alan arkadas8j sana bu ürünü sattığını düşünArkadaşlar turkcell pasaj üzerinden ps5 almayı düşünüyoruz. Alırken neye dikkar etmemiz gerekiyor acaba? Benim bildiğim sadece cifu mu ne öyle bi olayı vardı onu öğrenmek gerekiyordu, ama pasajdan nasıl öğrenebilirim onu?
Fifa 23 için 1.5-2 k para ekleniyor fiyata. Bence böyle alma. PlayStation ı al. Ea play in 1 yıllığı 250₺. 250₺ vererek oynarsın.Arkadaşlar turkcell pasaj üzerinden ps5 almayı düşünüyoruz. Alırken neye dikkar etmemiz gerekiyor acaba? Benim bildiğim sadece cifu mu ne öyle bi olayı vardı onu öğrenmek gerekiyordu, ama pasajdan nasıl öğrenebilirim onu?
PlayStation mevzusunda da cfi ye bakılıyor. Cfi 10-11-12 ile başlayan 4 basamaklı bir sayı. 12 olması iyi olur, o son versiyon. 1200 olan asya ürünü 1216 olan Avrupa ürünü oluyor. Arada fark yokArkadaşlar turkcell pasaj üzerinden ps5 almayı düşünüyoruz. Alırken neye dikkar etmemiz gerekiyor acaba? Benim bildiğim sadece cifu mu ne öyle bi olayı vardı onu öğrenmek gerekiyordu, ama pasajdan nasıl öğrenebilirim onu?
İmkanın varsa batuma gidip al hem gezersin hemde cebinden bu kadar para çıkmaz.Arkadaşlar turkcell pasaj üzerinden ps5 almayı düşünüyoruz. Alırken neye dikkar etmemiz gerekiyor acaba? Benim bildiğim sadece cifu mu ne öyle bi olayı vardı onu öğrenmek gerekiyordu, ama pasajdan nasıl öğrenebilirim onu?
batumda cd li versiyon indirimde 1349 lari indirimsiz 1400 lari falan oluyor genelde 14k tl ye denk gelir 125 lari 1400 tl falan extra 1 kolkral bunu biri yurt dışından almış kendi adına garantili yani batumdan alan arkadas8j sana bu ürünü sattığını düşün
ben bilmiyordum şimdi baktım Cfi ye 1200b yazıyorFifa 23 için 1.5-2 k para ekleniyor fiyata. Bence böyle alma. PlayStation ı al. Ea play in 1 yıllığı 250₺. 250₺ vererek oynarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
PlayStation mevzusunda da cfi ye bakılıyor. Cfi 10-11-12 ile başlayan 4 basamaklı bir sayı. 12 olması iyi olur, o son versiyon. 1200 olan asya ürünü 1216 olan Avrupa ürünü oluyor. Arada fark yok
Son sürüm sıkıntı yokbatumda cd li versiyon indirimde 1349 lari indirimsiz 1400 lari falan oluyor genelde 14k TL ye denk gelir 125 lari 1400 TL falan extra 1 kol
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben bilmiyordum şimdi baktım Cfi ye 1200b yazıyor
hayırlı olsunArkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Araştırmalarım sonunda trendyoldan aldım ürünü. Yine aynı 2 kol, fifa 23 ve ps5. 20.600 TL ye geldi. Cfi 1200 sürümü. Maalesef herhangi bir yere gitmeye vaktim yok o yüzden bana en uygun olanını aldım. Satıcı ise hem evime yakın hemde yorumları iyiydi.
link alsam knkaArkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Araştırmalarım sonunda trendyoldan aldım ürünü. Yine aynı 2 kol, fifa 23 ve ps5. 20.600 TL ye geldi. Cfi 1200 sürümü. Maalesef herhangi bir yere gitmeye vaktim yok o yüzden bana en uygun olanını aldım. Satıcı ise hem evime yakın hemde yorumları iyiydi.
link alsam knka