Olabilir söktüm sildim fakat yine aynıBastığı tuşlara bir bakar mısın yani arasına toz kaçmış olabilir
6 yıllık makina kolları dahil yanındaÖmrü bitmiş de olabilir sonuçta elektronik bir şey
konsolların kollarını tamir eden yerler çok var bi deneyin istersenizMerhabalar ps 3 dualshocklarımda takılma oluyor mesela gran turismoda arabayı sürerken birden bire kamera değiştiriyor falan arada bir takılı kalıyor hiç çalışmıyor bunun sebebi ne olabilir ??
+1 fakat şu sıralar heryer kapalı biraz beklemeni tavsiye ederimkonsolların kollarını tamir eden yerler çok var bi deneyin isterseniz
Temizle kankaMerhabalar ps 3 dualshocklarımda takılma oluyor mesela gran turismoda arabayı sürerken birden bire kamera değiştiriyor falan arada bir takılı kalıyor hiç çalışmıyor bunun sebebi ne olabilir ??
Teşekkürler yapılışını buldumyapmaya çalışın bu zamanda orjinal ps3 kolu bulmak imkansızzzzzzzzz bende oynamak istiyorum yatağımın altındaki ps3 ama kol yok
Şu zamanda dışarı çıkamam ama yinede teşekkürler ben hallettimKonsol kulübü Orijinal kol satıyor ve kolları tamir ediyor isterseniz bir göz atabilirsiniz.