Monitörümde hoparlör var mı yok mu anlamadım çünkü ses ayarlarında monitörüm adı yazıyor ve altında hazır yazıyor ama bir türlü çalıştıramadık.Monitörde dahili hoparlör var mı veya ayrı olarak bir hoparlör bağlı mı?
Neyden gelmiyor ses tam olarak?
Bağladığın kablonun ses iletimini desteklemiyorolabilir.
Ve ya televizyonun hapörlerinin sesi nerden alacağını TV ayarlarından seçebilirsin. Pek bilgim yok daha önce kullanmadım hiç oyun konsolu.
@ErenXPG yi alıntılayacaktımMonitörümde hoparlör var mı yok mu anlamadım çünkü ses ayarlarında monitörüm adı yazıyor ve altında hazır yazıyor ama bir türlü çalıştıramadık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl? Olması lazım Playstation sistemlerinde bulunan bir bölüm. Gözden kaçırmış olabilir misiniz?ses ve ekran diye bir bölüm yok bende
acerin kendi sitesinde hoparlör yok diyor ama n11 de aldığımız yerde var diyor ve ayarlarda monitörün hoparlörü gözüküyorAyarlardan ses çıkışı olarak monitörü seçmen lazım.
Ayarlar-Ses çıkışı ayarları-HDMI seçeceksin.
ha playstation da mı ben monitör için söylediniz sandım daNasıl? Olması lazım Playstation sistemlerinde bulunan bir bölüm. Gözden kaçırmış olabilir misiniz?
Modeli ne monitörün?acerin kendi sitesinde hoparlör yok diyor ama n11 de aldığımız yerde var diyor ve ayarlarda monitörün hoparlörü gözüküyor
ha playstation da mı ben monitör için söylediniz sandım da