Yusufcan Koçkaya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 163
Daha önce hiç konsol deneyimim olmadı, ps cafe harici. Fifa kariyer ve hikayeli oyunlar oynamak için alınır mı. (en güncel oyunu oynayayım gibi bir derdim yok )
Oyle bi derdin yokss ps3 alDaha önce hiç konsol deneyimim olmadı, ps cafe harici. Fifa kariyer ve hikayeli oyunlar oynamak için alınır mı. (en güncel oyunu oynayayım gibi bir derdim yok )
Daha önce hiç konsol deneyimim olmadı, ps cafe harici. Fifa kariyer ve hikayeli oyunlar oynamak için alınır mı. (en güncel oyunu oynayayım gibi bir derdim yok )
niye alınmasın, isteğine göre alınacak ürün ps4 slim 1tb, kırık varsa senin için daha iyi olur. sadece hikaye ve kariyer vs. içinDaha önce hiç konsol deneyimim olmadı, ps cafe harici. Fifa kariyer ve hikayeli oyunlar oynamak için alınır mı. (en güncel oyunu oynayayım gibi bir derdim yok )
nasıl yani 60fps altı derken , konsol hakkında çok bir bilgim yokArtık 60 FPS altı çok fark edildiği için tavsiye etmiyorum.
slim / fat farkı nedir acaba ps4teniye alınmasın, isteğine göre alınacak ürün ps4 slim 1tb, kırık varsa senin için daha iyi olur. sadece hikaye ve kariyer vs. için
neden dolayı+ ları veya ps nin - leri nelerdir2.el Xbox Series S alman daha iyi olur.
PS4 oyunlarda 30 FPS veriyor. PS4 Pro 60 FPS.nasıl yani 60fps altı derken , konsol hakkında çok bir bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
slim / fat farkı nedir acaba ps4te
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden dolayı+ ları veya ps nin - leri nelerdir
anladım, saçmaymış da ps4te oynarken hissetmiyordu amaPS4 oyunlarda 30 FPS veriyor. PS4 Pro 60 FPS.
bunu yapmaya çalışıyordum zaten. klasik oyunları oynayıp bir de fifa kariyer yaparım, arkadaşım geldiğinde oynarız vs. diye düşünüyordumEğer dediğin gibiyse ikinci elden bı PS4 slim al dostum daha önce deneyimin olmadıysa 60fps 30fps hebele hubele diyenlere aldırma çünkü seni rahatsız etmeyecek bu durum öyle aman aman. Klasik oyunları bitirdiğinde tekrardan aldığın fiyatlardan satarsın zarar etmemiş olursun.
2025 de artık 30 standart olamazPS5 bile Red Dead Redemption 2'de 30 FPS verirken birileri 30 FPS oyun oynanmaz diyor garip bir şekilde