PlayStation 5 4 Haziran'da tanıtılacak

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,259
Evet artık yeni konsolların vakti geldi. Sony kısa bir süre önce yeni kontrolcüsü DualSense'i tanıtmıştı. Şahsen beğendim. DualSense'in yapısına baktığımızda beyaz bir renk var bence konsol referans olarak beyaz renkte gelecek. Xbox yeni konsolunda beyazı terk edip nasıl siyaha geçtiyse muhtemelen Sony'de onun tam tersini yapacaktır. Konsolun tasarımını çok merak ediyorum nasıl bir görünüşü olacak performansı nasıl olacak VR konusunda nasıl yenilikler getirecek? Soğutması nasıl olacak vs aşırı merak edilen sorular var. 4 Haziran'ı sabırsızlıkla bekliyorum

Evet artık yeni konsolların vakti geldi. Sony kısa bir süre önce yeni kontrolcüsü DualSense'i tanıtmıştı. Şahsen beğendim. DualSense'in yapısına baktığımızda beyaz bir renk var bence konsol referans olarak beyaz renkte gelecek. Xbox yeni konsolunda beyazı terk edip nasıl siyaha geçtiyse muhtemelen Sony'de onun tam tersini yapacaktır. Konsolun tasarımını çok merak ediyorum nasıl bir görünüşü olacak performansı nasıl olacak VR konusunda nasıl yenilikler getirecek? Soğutması nasıl olacak vs aşırı merak edilen sorular var. 4 Haziran'ı sabırsızlıkla bekliyorum
Geçen ki gibi sadece teknik detaylarla boğmazlar umarım.
Bir oyun göstersinler artık şu konsol tanıtımıyla beraber.

Ama fahiş bir fiyata satışa çıkacağı kesin. Ve inşallah Sony artık milletin Xbox'a geçmesinin nedenlerinden olan Game Pass'e rakip bir platform çıkartır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle. Geçen ki sunumda elimiz boş döndük. SSD de SSD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun konusunda bence bu sefer başta daha fazla oyun gösterirler

Geri