RDR2 balon? o oyunu oynadıktan sonra bidaha oyun oynayamıycaksınız hep aklınızın bi köşesinde olucak o derece.Sizce hangisi RDR 2 balon olmasından korkuyorum bide +18 sahne varmı RDR 2 de ?
Oyunu bitirince "Keşke hafızamdan silinse de tekrar bitirebilsem." diyeceksiniz.HOcam oynadıysanız bir şey soracağım oyunun hikayesi 80 saat sıkılmadınız mı ? Ac odyssey üzdü bu konuda biraz
Hikayesi de mekanik ve grafikleri de efsane.HOcam benim için önemli olan kısım HİKAYE
tmm işte oynanış hikaye onun gibisini bulamassınız diyorum bendeHOcam benim için önemli olan kısım HİKAYE
Oyunu bitirince "Keşke hafızamdan silinse de tekrar bitirebilsem." diyeceksiniz.
GTA 5'i bile 13 kez bitirdiysen bunu da bi' 30 kez bitirmeden rahat etmezsin herhaldeGTA 5 bende bu etkiyi yaratmıştı 13 kez bitirdim GTA 5 im hikayesini bakalı. O bu etkiyi verecek mi buarada ultimate alıcam yani yanında güzel şeyler gelicek
Bende Playstation 5 de oynayacağım daha bir keyifli olur herhaldeRDR 2 kesinlikle balon değil. Grafikleri, oynanışı, çevresi, dünyası, hikayesi hepsi gerçekten on numara. Keşke daha güçlü bir PC'ye sahip olsam da ultrada oynayabilsem. Bu PC ile High-Medium ayarlarda 50FPS oynamak sıkıyor.