Neler Yeni

PlayStation 5 için fikrinize ihtiyacım var

Trknmtn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tarkan Metin
Arkadaşlar öncelikle iyi günler elimde rtx 3070 Ti bilgisayar sistemi mevcut fakat ben ciddi bir konsol sevdalısıyım, aklımı karıştıran soru şu PlayStation 5 20.000 TL’ye dört taksit ile alınabilir durumda şu anki imkanlarım almaya müsait PlayStation 5 pro 50.000 TL’ye alabilme ihtimalim hiç fiyatı artmasa 6. 7 ay sürer gibi gözüküyor sizce PlayStation 5i almalı mıyım yoksa günün biri gelir param sabretib olur PlayStation 5 pro mu almalıyım?

Ysufe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yusuf emir sim
Arkadaşlar öncelikle iyi günler elimde rtx 3070 Ti bilgisayar sistemi mevcut fakat ben ciddi bir konsol sevdalısıyım, aklımı karıştıran soru şu PlayStation 5 20.000 TL’ye dört taksit ile alınabilir durumda şu anki imkanlarım almaya müsait PlayStation 5 pro 50.000 TL’ye alabilme ihtimalim hiç fiyatı artmasa 6. 7 ay sürer gibi gözüküyor sizce PlayStation 5i almalı mıyım yoksa günün biri gelir param sabretib olur PlayStation 5 pro mu almalıyım?
Bence dualsense kol al zaten ps5 gibi kullanırsın bilgisayarını, bende ps5 istiyordum öyle yaptım şuan çok memnunum

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
Pro ya şuan gerek yok bence hocam , şimdilik ps5 alın ileri de durumunuz olursa ihtiyaç halinde olursanız pro alırsınız

Trknmtn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tarkan Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence dualsense kol al zaten ps5 gibi kullanırsın bilgisayarını, bende ps5 istiyordum öyle yaptım şuan çok memnunum
Dualsense pc de iyi çalışıyor mu bende emin 11 yüklü Dualshock 4 çok vasat kaldı zora sokmuştu
Pro ya şuan gerek yok bence hocam , şimdilik ps5 alın ileri de durumunuz olursa ihtiyaç halinde olursanız pro alırsınız
sizce üstteki arkadaşın fikri için ne dersiniz

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
Dualsense pc de iyi çalışıyor mu bende emin 11 yüklü Dualshock 4 çok vasat kaldı zora sokmuştu

sizce üstteki arkadaşın fikri için ne dersiniz
Öyle de olabilir ama hangi oyunları oynadığınız da önemli, PS plus avantajları PC ye göre çok iyi , hali hazırda pc de oynadığınız oyunlar var ise kol ile oynanacağınız güzel olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,759
Üyeler
163,053
Son üye
merttari
Top Bottom