Performans farkı yok sadece 3-4 derece daha çok ısınıyor ve normal olarak daha sesliMerhaba arkadaşlar playstation 5 almak istiyorum fakat suan fat kasa lar cok yok slim var hep slim alsam slim kasa ısınıyo diyorlar sizce almalımıyım cokmu ısınıyor fat kasaya göre performansı nasıl ?
Bende de series s var süper konsolxbox bu nesilde daha iyi playstation alınmaz oyun çıkmıyor sadece remaster yapıyorlar series x alın daha mantıklı
Ps4 slim var bende de eskiden ne güzel uncharted serisi last of us falan çıkıyordu şimdi ps5e bakıyorum cod falan var o seriyi de zaten xbox aldı onun dışında ps4teki oyunları iki cilalayıp koyuyorlar bende sonyden soğudum ps4ü satıp series s bakacağım tabi gta 6 açar mı büyük soruBende de series s var süper konsol
GTA6 kesin gelicek zaten hocam çoktan açıklandıPs4 slim var bende de eskiden ne güzel uncharted serisi last of us falan çıkıyordu şimdi ps5e bakıyorum cod falan var o seriyi de zaten xbox aldı onun dışında ps4teki oyunları iki cilalayıp koyuyorlar bende sonyden soğudum ps4ü satıp series s bakacağım tabi gta 6 açar mı büyük soru
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir spidermanleri kaldı seri olarak onuda pcden oynayabiliyorsun ps5 almaya da gerek yok
Series S güçlü bir sistem değil(hatta ps4ün birazcık güçlü versiyonu) çıkarsa da herhalde unlost fps ayarlarıyla falan çıkar benceGTA6 kesin gelicek zaten hocam çoktan açıklandı
Yok ya GTA6 gibi bir oyundan bahsediyoruz rockstar birşeyler yapar zaten xboxun ana konsolu series s şu an en iyi 1080p 30 fps oynatır diye düşünüyorumSeries S güçlü bir sistem değil(hatta ps4ün birazcık güçlü versiyonu) çıkarsa da herhalde unlost fps ayarlarıyla falan çıkar bence