Neler Yeni

Playstation 5 slim alınır mı?

Kerem53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kerem
Merhaba arkadaşlar playstation 5 almak istiyorum fakat suan fat kasa lar cok yok slim var hep slim alsam slim kasa ısınıyo diyorlar sizce almalımıyım cokmu ısınıyor fat kasaya göre performansı nasıl ?

Yigityk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yiğit yük
Merhaba arkadaşlar playstation 5 almak istiyorum fakat suan fat kasa lar cok yok slim var hep slim alsam slim kasa ısınıyo diyorlar sizce almalımıyım cokmu ısınıyor fat kasaya göre performansı nasıl ?
Performans farkı yok sadece 3-4 derece daha çok ısınıyor ve normal olarak daha sesli

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
steamcommunity.com/id/z0rden
xbox bu nesilde daha iyi playstation alınmaz oyun çıkmıyor sadece remaster yapıyorlar series x alın daha mantıklı

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
Bende de series s var süper konsol
Ps4 slim var bende de eskiden ne güzel uncharted serisi last of us falan çıkıyordu şimdi ps5e bakıyorum cod falan var o seriyi de zaten xbox aldı onun dışında ps4teki oyunları iki cilalayıp koyuyorlar bende sonyden soğudum ps4ü satıp series s bakacağım tabi gta 6 açar mı büyük soru
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir spidermanleri kaldı seri olarak onuda pcden oynayabiliyorsun ps5 almaya da gerek yok

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Her ikiside alınır ,Oyunlara bakarak karar vermek daha mantıklı. 2-3 oyun alır full onları oynarım diyorsanız PS alın. Gamepass kütüphanesindeki oyunlar ilginizi çekiyorsa ,XBOX alın. İlerleyen dönemde XBOX oyunları PS e gelir büyük ihtimalle . Ucuz olmaz ama.

Ps4 slim var bende de eskiden ne güzel uncharted serisi last of us falan çıkıyordu şimdi ps5e bakıyorum cod falan var o seriyi de zaten xbox aldı onun dışında ps4teki oyunları iki cilalayıp koyuyorlar bende sonyden soğudum ps4ü satıp series s bakacağım tabi gta 6 açar mı büyük soru
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir spidermanleri kaldı seri olarak onuda pcden oynayabiliyorsun ps5 almaya da gerek yok
GTA6 kesin gelicek zaten hocam çoktan açıklandı

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
GTA6 kesin gelicek zaten hocam çoktan açıklandı
Series S güçlü bir sistem değil(hatta ps4ün birazcık güçlü versiyonu) çıkarsa da herhalde unlost fps ayarlarıyla falan çıkar bence

Series S güçlü bir sistem değil(hatta ps4ün birazcık güçlü versiyonu) çıkarsa da herhalde unlost fps ayarlarıyla falan çıkar bence
Yok ya GTA6 gibi bir oyundan bahsediyoruz rockstar birşeyler yapar zaten xboxun ana konsolu series s şu an en iyi 1080p 30 fps oynatır diye düşünüyorum

Top Bottom