Neler Yeni

PlayStation kafe açmak mantıklı mı ?

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Merhabalar PlayStation kafe açmak mantıklı mı sizce yakın zamanda açmayı düşünüyorum acaba vergi olayı nasıl oluyor bide 7 cihazla başlamak iyi midir 6 adet ps4 1 adet ps5.
Uygun fiyatlara tv ve ps kollarını nerden bulunabilir?
Bilen birileri yardımcı olursa sevinirim 🙂

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
YouTube'da bununla ilgili videolar mevcut 2-3 yıllık olabilirler ama konu hakkında kafanızdaki soru işaretlerini kaldıracak kadar detaylı bilgi veriyorlar. Bana sorarsanız açılmaz diyorum.

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
YouTube'da bununla ilgili videolar mevcut 2-3 yıllık olabilirler ama konu hakkında kafanızdaki soru işaretlerini kaldıracak kadar detaylı bilgi veriyorlar. Bana sorarsanız açılmaz diyorum.
Neden açılmaz hocam

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Neden açılmaz hocam
En başta kira, elektrik ve cihazların bakımını oluşturacak giderler yüzünden. Örneğin o kontrolcüler (gamepad) bir ay sonra perte çıkar. Merkezi yerde çok işlek bir mekan ve konforlu bir ortam olmadıktan sonra 6 tane makine ile bu işi sürdürebilmek zor. Zaten merkezden uzak varoş diye tabir edilen yerlerde ne internet ne de PlayStation kafe kaldı.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,271
İsim
Diyarhan
Eskisi gibi kiralar 2000 3000 değil. Bakımları pahalı ve kiralama servisleri mantıklı geliyor. Gidip 150 200tl ye günlük ps kiralıyorlar

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Açıkçası bende düşünmüştüm hatta 10 adet ps5 10 adet tv ve 10 adet çiftli koltuk için 250 bin TL ayırmıştım. Muhasebede açılış ucuz 700 tl falan sonra maliyeye adres bildirmek 900 tl demişlerdi. sonrası açılış veriyorlar. sizden pos bildirmenizi istiyorlar yazarkasa pos. her müşteriye fatura kesiyorsun(Yersen hangi enayi keserse) kesilen tutardan giderler çıktıktan sonra %18i vergi çıkıyor. O işler en kolayı. Burada cadde üzeri işlek bir dükkan ortalama 90-120m2 aylık 16bin-22 bin arası(bağcılar) ps5 saati 20tl burada genellikle

aligoren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ali gören
Instagram
Aligoren41
En başta kira, elektrik ve cihazların bakımını oluşturacak giderler yüzünden. Örneğin o kontrolcüler (gamepad) bir ay sonra perte çıkar. Merkezi yerde çok işlek bir mekan ve konforlu bir ortam olmadıktan sonra 6 tane makine ile bu işi sürdürebilmek zor. Zaten merkezden uzak varoş diye tabir edilen yerlerde ne internet ne de PlayStation kafe kaldı.
Yanlış bilgi verme adama.1 ayda kol neden perte cıksın.anladiğin şey hakkında yorum yap

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu
Merhabalar PlayStation kafe açmak mantıklı mı sizce yakın zamanda açmayı düşünüyorum acaba vergi olayı nasıl oluyor bide 7 cihazla başlamak iyi midir 6 adet ps4 1 adet ps5.
okulun yanında falan açarsanız tutar bence

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yanlış bilgi verme adama.1 ayda kol neden perte cıksın.anladiğin şey hakkında yorum yap
Pardon 1 ay değil 4 aymış. Çok büyük bir katkısı olmuştur eminim. Pembe hayallerle bu tür işlere girecek arkadaşlar Ali Gören'den tavsiye alabilir. :)

SadeceSeyf

80+ Gold
Valla bizim arkadaş 3 ay önc falan açti kanka. Mekan güzel olması ve gençlerin olması şart. Onun berber dükkanı falan olduğu için pek takmıyor. Yoksa 300-400 bin para gidiyor kira hariç

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Açıkçası bende düşünmüştüm hatta 10 adet ps5 10 adet tv ve 10 adet çiftli koltuk için 250 bin TL ayırmıştım. Muhasebede açılış ucuz 700 TL falan sonra maliyeye adres bildirmek 900 TL demişlerdi. sonrası açılış veriyorlar. sizden pos bildirmenizi istiyorlar yazarkasa pos. her müşteriye fatura kesiyorsun(Yersen hangi enayi keserse) kesilen tutardan giderler çıktıktan sonra %18i vergi çıkıyor. O işler en kolayı. Burada cadde üzeri işlek bir dükkan ortalama 90-120m2 aylık 16bin-22 bin arası(bağcılar) ps5 saati 20tl burada genellikle
Knk bağcılarda tutan mekan çok adamlar sadece sigaraya serbest olan kafelere bakıyo sırf o yüzden şu kafeye gelmem diyen arkadaşım var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende de ps var az çok ne olduğunu biliyorum kollar rahat 5 6 ay gidiyor sadece joyistik fazla dayanmaz belki ama o da hallolur

okulun yanında falan açarsanız tutar bence
Bende öyle bi yer düşünüyorum hocam.

Pardon 1 ay değil 4 aymış. Çok büyük bir katkısı olmuştur eminim. Pembe hayallerle bu tür işlere girecek arkadaşlar Ali Gören'den tavsiye alabilir. :)
Hocam eğer yapılmayacak bi iş olsaydı etrafta adamlar bu işi yapmazdı ki zaten kol tamiri basit kendim de yaparım.

Top Bottom