PlayStation oyunlarına zam geldi

fatik1881

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
495
Son gelen bazı oyunlara zamda sonra PlayStation 5 satılığa çıkardım bir oyuna 3500 TL verecek gücüm yok
Ülke nasıl bu kadar battı aklım alamıyor

Son gelen bazı oyunlara zamda sonra PlayStation 5 satılığa çıkardım bir oyuna 3500 TL verecek gücüm yok
ps 4 ü satsammı acaba oyun alamıyoz

Liyakatsizliğin yanında ihracatçılar döviz kurunun artmasını istiyor. Bunlar da döviz artışının yavaş yavaş olmasını sağlıyor.

Ben yeni nesilde çıkacak konsol olarak Xbox geçmeyi düşünüyorum. Yani PS6 çıksa bile almam. Hem Xbox yeni nesilde çoklu mağaza felan olacakmış. Ve PS5 neslinin bitmesine az kaldı. Hala naughty Dog intergalaktik the heretic prophet çıkaracak diye bekliyorum. Benim gibi Sony fanı bu nesilden sony PlayStation markasından biraz nefret ettirmeyi başardı. Sony ps5 pro konsolunu GTA 6 için çıkardığını tahmin ediyorum. Fakat Sony ps5 neslinde işler kötüye doğru gidiyor gibi, mesela bungie firmasının Marathon oyunu süresiz ertelenmesi, days gone gibi yapan firmaya online odaklı oyunu ps5 geliştirip sonra Sony'nin iptal etmesidir. Neyse yeni nesilde Xbox konsolu büyük ihtimalle 2026 kasım gibi çıkacak gibi ben büyük ihtimalle yeni nesilde Xbox konsoluna geçeceğim. Hem gamepass ülkemiz için bir avantaj. Hemde çoklu mağaza ile Xbox biraz daha pc'ye benzeyecek. Yeni nesilde Xbox konsolu yine ülkemiz için ekonomik tercih olacağını düşünüyorum. Sony ülkemizde bölgesel fiyatlandırma yapabilirdi. Microsoft galiba ülkemizde bölgesel fiyatlandırma yapıyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
Ben yeni nesilde çıkacak konsol olarak Xbox geçmeyi düşünüyorum. Yani PS6 çıksa bile almam. Hem Xbox yeni nesilde çoklu mağaza felan olacakmış. Ve PS5 neslinin bitmesine az kaldı. Hala naughty Dog intergalaktik the heretic prophet çıkaracak diye bekliyorum. Benim gibi Sony fanı bu nesilden sony PlayStation markasından biraz nefret ettirmeyi başardı. Sony ps5 pro konsolunu GTA 6 için çıkardığını tahmin ediyorum. Fakat Sony ps5 neslinde işler kötüye doğru gidiyor gibi, mesela bungie firmasının Marathon oyunu süresiz ertelenmesi, days gone gibi yapan firmaya online odaklı oyunu ps5 geliştirip sonra Sony'nin iptal etmesidir. Neyse yeni nesilde Xbox konsolu büyük ihtimalle 2026 kasım gibi çıkacak gibi ben büyük ihtimalle yeni nesilde Xbox geçeceğim.
O kadar haklısın ki bende yeni nesile geçince Xbox almayı planlıyorum

adamlar bize uygun fiyatlandırma yapmasına rağmen artık pahalı geliyo oyunlar

adamlar bize uygun fiyatlandırma yapmasına rağmen artık pahalı geliyo oyunlar
Ben bugün anladım ki konsol oyunculuğu bugün iyice PlayStation tarafından bitti bir sonraki nesil Xbox almayı planlıyorum ama dolar kuru ne olacak ülke daha ne kadar batar bilemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,019
Üyeler
184,558
Son üye
metomeister
Geri