200tl olursa her ay ay kimse bence almazOlabilir neden olmasın. Lakin fiyatının 15$ yani 200tl den fazla olduğunu duydum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
45 liraya xcloud dahil bir sistem varken aynı fiyat a sunulmazsa almam.
Ne olur yıllık abonelik yapıp 999₺ ye satarlar200tl olursa her ay ay kimse bence almaz
Olamaz.Sizce PlayStation gamepass tarzı sistemi Xbox gamepass rakip olabilirmi ?
Gamepass çok güçlü bir sistem ps bencede şuan daha gelişme aşamasındaOlamaz.
Yeni oyun direk gelmeyecekmiş galiba.
Hali hazırda oyunları almış olanlar için pek bir anlam ifade etmeyecek gibi ama sıfırdan bu işe girecekler için güzel.
Evet PS en pahalı oyunlar orda 2015 dandik oyunu bile en az 150 liraOlamaz.
Hali hazırda oyunları almış olanlar için pek bir anlam ifade etmeyecek gibi ama sıfırdan bu işe girecekler için güzel.
Tr fiyatı xbox kadar iyi olmayabilir diye düşünüyorum.
Ps store durumu malum.
En pahalı oyunlar orada.
Xbox abonelik sistemi ile kazanmaya çalışıyor PlayStation ise oyunu direk satmak istiyor.Gamepass çok güçlü bir sistem ps bencede şuan daha gelişme aşamasında
Xboxun sahibi Microsoft da çok güçlü bir firma sony sadece oyun konusunda önde exclusive oyunlarXbox abonelik sistemi ile kazanmaya çalışıyor PlayStation ise oyunu direk satmak istiyor.
Ama tepkilere dayanamadı o yüzden ilk adımı attı.
Ps store de oyunlar üstelik kaç senelik olan oyunlar bile pahalı ama indirimli olan oyunlar bile oluyor ps5 ps4 oyunlarımın çoğu ps store den aldımOlamaz.
Tr fiyatı xbox kadar iyi olmayabilir diye düşünüyorum.
Ps store durumu malum.
En pahalı oyunlar orada.