Neler Yeni

PNY CS3030 SSD PATLADI

tiki59

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
tolga
Merhabalar yaklaşık 1 sene önce aldığım pny xlr cs3030 500 gb ssd durduk yere bozuldu
bilgisayarım oyun açık iken siyah ekrana düştü ve tekrar başlattığımda Biosdan çıkmaz oldu , sonra farkettimki memory kısmında tüm sata ssdler boş ,
Bir ssd aldım taktım direkt kurdum gördü ve suan aygıt yonetımınde pny 'i de görüyor fakat diski başlat kısmı açık değil burdan sonra araştırmalarım sonucu yapabilecek bir şey bulamıyorum ,
ssdnin içinde çok fazla kişisel verim var bunları kurtarabilme şansım varmıdır acaba bu konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim, sevinmekle kalmaz 2 3 bira ısmarlayabilirim,

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Berk
farklı bir sokette denediniz mi ssd yi veya farklı bir kasa da?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Merhabalar yaklaşık 1 sene önce aldığım pny xlr cs3030 500 gb ssd durduk yere bozuldu
bilgisayarım oyun açık iken siyah ekrana düştü ve tekrar başlattığımda Biosdan çıkmaz oldu , sonra farkettimki memory kısmında tüm sata ssdler boş ,
Bir ssd aldım taktım direkt kurdum gördü ve suan aygıt yonetımınde pny 'i de görüyor fakat diski başlat kısmı açık değil burdan sonra araştırmalarım sonucu yapabilecek bir şey bulamıyorum ,
ssdnin içinde çok fazla kişisel verim var bunları kurtarabilme şansım varmıdır acaba bu konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim, sevinmekle kalmaz 2 3 bira ısmarlayabilirim,
garantiye gönderip bilgilerin kurtarılmasını isteyin hocam, bende de aynı model var 1 yıldır sıkıntı çıkarmadı.

milenix

80+ Gold
garantiye gönderin bilgiler kurtarılabilirse anca orda kurtarılır

tiki59

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
tolga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işin doğrusu farklı bir bilgisayarda deneme şansı bulamadım bilgisayarcıya götürdüm kendisi bi yere takamadı ama kesin bozuk at çöpe dedi geçti,
biosda gözükmüyor fakat, dedğim gibi aygıt yonetıcısınde gozukuyor kendi bilgisayarımın soketi çalışıyor sonuçta 2 girişli olduğu için m2 olarak 2indedede denedim zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle bir sorunum var bu ürünü inventusdan aldım ve ürünün kutusu duruyor fakat içinde o ithalatçı garanti belgesi ve kılavuzu yok , ya ben kaybettim ki zannetmıyorum cünkü her bir bileşenin hepsinin kutsunun ıcınde mevcut bir tek bunda yok böyle mi denk geldi benim kaybımmı gerçekten bilemiyorum..

Top Bottom