ozemheri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,391
Kral hbden bı telefon indirimi ayarlar mısın babama telefon alayım ya realme 12+ 5G yada Xiaomi note 14 pro olurBeyler övdünüz aldık kriz var diye 4GB eksik geldi
Kral hbden bı telefon indirimi ayarlar mısın babama telefon alayım ya realme 12+ 5G yada Xiaomi note 14 pro olurBeyler övdünüz aldık kriz var diye 4GB eksik geldi
adres yaz bide kral direk sipariş oluştursunKral hbden bı telefon indirimi ayarlar mısın babama telefon alayım ya realme 12+ 5G yada Xiaomi note 14 pro olur![]()
Arayıp destek alın hocam siparişi oluşturmak istiyorsanız stok bitti sanırsam.1 haftadır kart bakıyorum ; Kafamda 5070 yoktu . 5070ti-9070xt arası gidip geliyordum . Bunu alırken çoklu kart ile ödeme seçeyim dedim . Sayfa yenilenince ilk karttan ödemeyi çekti sipariş başarısız siparişlere düştü . Kuzey tekinoğlu gibi elimde güllerle kaldım aw . İşin kötü yanı başka kart indirime girerse alamayacağım . Allah bilir bunun ödemesi ne zaman geri düşer …
tekrar stoklarda bitiremiyorlarbu sefer gerçekten tükendi![]()
Süperleri bekle dostumknk 3070 ti suprimde geçeyimmi
yoska 5070 ti kovalıyrum
Çok bi fark yok masrafa değmez gibi. Ama nvidia gecmek istiyorum derseniz gecilir.7800xt den gecilir mi sizce?
Vatan pc dışında 5070ti indiren pek görmedim bende ti düşünüyordum ama denk gelmedi. Bundan sonra da indirim yapacaklarını ben düşünmüyorum hocam o yüzden 5070 aldım kapattım konuyu.yaklaşık 1 aydır 5070ti bekliyorum gelmiyor alsak mı ya bunu fiyatı da çok iyi bilemedim
knk sepette bekliyor lsammı almasammı şey yapadım ya ne dşyosun son karardaSüperleri bekle dostum
Türk lirası açısından konusuyorum yılbaşından sonra doları salacaklar TL olarak bu birimde 5070 olmayacak bundan eminim ben. Ama bişey indirimde ya da zam gelecek diye de alınmaz ihtiyac varsa alınır.knk sepette bekliyor lsammı almasammı şey yapadım ya ne dşyosun son kararda
Al gitsin. Ti fiyat farkina değmiyor benceknk sepette bekliyor lsammı almasammı şey yapadım ya ne dşyosun son kararda
Sipariş başarısız oldu hocam . Bakiye için banka ile iletişime geçtim 1 iş günü sonrası bakiye geri aktarılır dedi . Sağlık olsun yapacak bir şey yok .Arayıp destek alın hocam siparişi oluşturmak istiyorsanız stok bitti sanırsam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tekrar stoklarda bitiremiyorlar![]()