Pny RTX 5070 TI OC de buhar odası var mı yani soğutması iyi mı ?

SARI_BEY

80+
Reaksiyon skoru
23
arkadaşlar indirimlerde uygun fiyata bulduğumda almayı planlıyorum soğutması nasıldır ? buhar odası olanlar daha serin çalışıyor gibi geldi. var mıdır

Son düzenleme:
hocam hiçbir yerde buhar odası bilgisine rastlamadım buhar odası olan modeller ve olmayan modelleri nerede görebilirim.
O kartta VC kesin var, VC olmayan modellere kıyasla daha iyi değerlere sahip.

Kartların incelemelerine bakabilirsiniz. VC olan modeller kendini belli ediyor zaten.

VCG5070T16TFXPB1-O bu modeli soruyorsanız bu modelde VC var.

yapay zeka yok diyor da ondan aklım kariştı
Phoenix-S modeli var aktif kullandığım, bu kart slim bir model yani daha ince, VC bulunmamakta fakat bunlara rağmen kart furmark testinde 71 derece gördüm maksimum olarak, oyunlarda 65-68 civarı gidip geliyor, fanlar %30 seviyesinde. ayriyeten bios kısmı performans olarak ayarlı.
Yani iki model de üzmez, alabiliyorsanız. alternatif olarak colorful igame 5070 ti modelini önerebilirim f/p olarak tabi bulabilirseniz.

Phoenix-S modeli var aktif kullandığım, bu kart slim bir model yani daha ince, VC bulunmamakta fakat bunlara rağmen kart furmark testinde 71 derece gördüm maksimum olarak, oyunlarda 65-68 civarı gidip geliyor, fanlar %30 seviyesinde. ayriyeten bios kısmı performans olarak ayarlı.
Yani iki model de üzmez, alabiliyorsanız. alternatif olarak colorful igame 5070 ti modelini önerebilirim f/p olarak tabi bulabilirseniz.
hocam colorful almayı düşünmüyorum. pny nin buhar odası olup olmamasını resmi olarak nereden görebilirim ve pny diger markalardan ucuz görünuyor daha mı sıcak oluyor.

hocam colorful almayı düşünmüyorum. pny nin buhar odası olup olmamasını resmi olarak nereden görebilirim ve pny diger markalardan ucuz görünuyor daha mı sıcak oluyor.
redditde var yazmışlar, ayriyeten grok ile sorguladım, ondada var gözüküyor yukarıda attığım model kodlu olanda, pny sitesinde gözükmüyor sanırım bu bilgi, sıcaklık olarak Üzmez pny modeli

Geri