Neler Yeni

POCO F3 HANGI SATICIDAN ALINMALI

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
mete gültekin çevik
Bütçe
4250
Kuzenime poco f3 alacagiz, fiyat 5200 gecmemesi lazim renk siyah olacak. trendyol dan kraft dTM mi mobilepoint mi tercih edelim. yada sizin onerdigniz bir satici varmi tesekkurler.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Kuzenime poco f3 alacagiz, fiyat 5200 gecmemesi lazim renk siyah olacak. trendyol dan kraft dTM mi mobilepoint mi tercih edelim. yada sizin onerdigniz bir satici varmi tesekkurler.
Bizzat ben incehesaptan aldım lakin fiyatı o kadar düştümü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
mete gültekin çevik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizzat ben incehesaptan aldım lakin fiyatı o kadar düştümü?
dostum 150 tl gibi fark verip poco saticisindan alacagim kisaca bisey soracagim arkadasimda poco x3 pro 8gb i var kuzenim 4 5 yil kullanir telefonu senve 6 yetermi poco x3 pro dahami avantajli

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
dostum 150 TL gibi fark verip poco saticisindan alacagim kisaca bisey soracagim arkadasimda poco x3 pro 8gb i var kuzenim 4 5 yil kullanir telefonu senve 6 yetermi poco x3 pro dahami avantajli
İlk başta dediğin satıcılar poco satıcısı değil ama trendyol üzerinde poco kendi satış mağazası var. Veyahutta fark verip kendi sitesinden bizzat alabilirsiniz tabi karar sizin. Bütçe sıkıntılı iken ne kadar o farkı vermek mantıklı tartışılır. Amazon satıcısı daha iyidir dediğiniz kraft ve mobile satıcısına göre ek olarak arada poco x3 pro ile 1.000 TL kafadan fark var ne için kullandığınızı özelliklerine göre düşünüp tartmanız veya bunu belirtmeniz gerekir.

Ciguli0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ciguli
Bu fiyat bandında s20fe sd 865 alınır

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Trendyoldan satılan ürünler trendyol güvencesi ile geliyor diye biliyorum satıcının fark edeceğini düşünmüyorum ben olsam ucuz olandan alırdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
mete gültekin çevik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyat bandında s20fe sd 865 alınır
benim yakın arkadaşımda var telefona 2 ay oldu telefonun ekranın üstü iyi basmıyor. kroniklerle dolu bir cihaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Trendyoldan satılan ürünler trendyol güvencesi ile geliyor diye biliyorum satıcının fark edeceğini düşünmüyorum ben olsam ucuz olandan alırdım.
sanırım 50 tl bir fark ödeyip poco türkiye satıcısından almak daha mantıklı. en azından güven veririr insana :D teşekkür ederim yorumlarınız için

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
X3 GT Lansmanı yapılacak bugün saat 15:00 da isterseniz onu bekleyin belki daha F/P bir telefondur

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
ekran amoled değil işlemci olarak 1200 olsa belki ama şuan 5000tl ye alan kerizdir
Ekranı amoled değil doğru bu eksisi var. Fakat dimensty 1200 ile 1100 arasında dağlar kadar fark yok hocam yine 1100 de idare eder ama 5bin tl fiyat koymuşsun bi zahmet amoled ekranla 1200 işlemciyi koy yani değil mi :D

Top Bottom