8 512 mi varmışPoco f6 8/512 olanı nasıl? Dün gece sipariş verdim nasıl bir teledon bilen varmı bi sorunu falan varmı oyun için aldım kameranın önemi yok.
Yanlış yazmişim knk kusura bakma8 512 mi varmış
np ne kadara aldın birde dalga geçmek için demedim şaşırdım bi an ve kaç gb lığı doğru söylermisinYanlış yazmişim knk kusura bakma
12/512 gb aldım 23k yanp ne kadara aldın birde dalga geçmek için demedim şaşırdım bi an ve kaç gb lığı doğru söylermisin
güzel fiyat oyunlar içinde iyi sıfır aldınız sanırsam sipariş verdiniz baktımda 27k dan başlıyor öyle olanlar12/512 gb aldım 23k ya
Evet sıfır aldı xioami nin sitesinde indirim var 8/256 20.500 1000 tl indirimle 19.500 tl oluyo 12/512 olanıda 23 bin tl şuanda.güzel fiyat oyunlar içinde iyi sıfır aldınız sanırsam sipariş verdiniz baktımda 27k dan başlıyor öyle olanlar
Desene sipariş verdim diye, kupon muhabbeti yaptırıyon Cihazın kamerasıda iyi merak etme, iyi yapmışsın 12/512 alarak. Kargoyu açarken videoya çek.Poco f6 12/512 olanı nasıl? Dün gece sipariş verdim nasıl bir teledon bilen varmı bi sorunu falan varmı oyun için aldım kameranın önemi yok.
güzel fiyat xiaomin sitesine bakmamıştım o fiyatlara oyun için rakibi pek yokEvet sıfır aldı xioami nin sitesinde indirim var 8/256 20.500 1000 tl indirimle 19.500 tl oluyo 12/512 olanıda 23 bin tl şuanda.
Senin için çekicemDesene sipariş verdim diye, kupon muhabbeti yaptırıyon Cihazın kamerasıda iyi merak etme, iyi yapmışsın 12/512 alarak. Kargoyu açarken videoya çek.
aksi bir durum olursa elinde kanıt olurSenin için çekicem
Aksi durum ne olabilirki?aksi bir durum olursa elinde kanıt olur
Belki telefona güç gelmeyecek, belki oled ekranda bir sorun olur, kasaya felan bi bak çizik ezik felan varmı, bi şarja tak telefon şarj alacak mı bakarsın, olmazda olursa elinde kanıt olur ,ayıplı ürün dersin gönderirsin.Aksi durum ne olabilirki?