Claw's
80+ Silver
Dostlar Poco Pad tablet kupon ile sepette 9.700 tl'ye iniyor. İlgilenenler bakabilir. İyi bir tablet.
isterse 10 tane koysunlar tablet kamerası çöpü diye bir gerçek var Aslında tablete kamera bile koyulmamalı bence , maliyetleri güzel oranda düşürür.buna bile gösteriş olsun diye 2 kamera sokmuşlar. kesin çöptür
ne film izlenir bu tablette bee , neyse tab a8 den devamDostlar Poco Pad tablet kupon ile sepette 9.700 tl'ye iniyor. İlgilenenler bakabilir. İyi bir tablet.
Ekran oranı seni rahatsız etmiyorsa iPad 9 al daha uzun süre götürürArkadaşlar mobil legends tarzı oyunlar oynuyorum film ve youtube da takılmalık alınır mı sizce ?
s9 ultra kullanıyorum, ipad air almak yerine bunu aldım gayet memnunumİpad varken diğer tabletler çöp bu arada. 10000TL android tablete vermeyin. Normalde android kullanırım ama ios tablet konusunda baya iyi.
kral amiral gemisi tablet aldığından memnun olmuş olabilirsin :d ama o fiyata artık ipadler daha iyi olmaya başladı. bilgisayar işlemcileri kullanmaya başladıktan beri fark atmaya başladılars9 ultra kullanıyorum, ipad air almak yerine bunu aldım gayet memnunum
her şey işlemci mi hocamkral amiral gemisi tablet aldığından memnun olmuş olabilirsin :d ama o fiyata artık ipadler daha iyi olmaya başladı. bilgisayar işlemcileri kullanmaya başladıktan beri fark atmaya başladılar