Neler Yeni

Poco X3 Pro iPhone 7 plus

şahin doğan

80+ Platinum
Arkadaşlar ortalama 4 5 saat ekran süresi veriyor diyorlar oyunda ortalama 2-3 saat arası verir diye düşünüyorum
oyunda 2-3 saat verirde sadece oyun mu oynuyorsun akşam eve gelince şarjın %100 olmaz

Berkay1__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berkau
Hemen oynamıyorum oyun zaten yemek yiyorum TV izliyorum fln

şahin doğan

80+ Platinum
Akşam işten geldikten sonra 2 saat arkadaşlarla oynuyoruz o kadar hocam
bu arada ben öneririm sadece oyun oynarken batarya sıkıntı olmayacaksa ve 32 gb yeter ise alabilirsin

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,874
İsim
Okan Aslantaș
Merhaba arkadaşlar 2 aydır poco X3 Pro kullaniyorum telefondan memnun değilim .fazla oyun oynayan birisi değilim max.3 saat PUBG oynuyorum poco x3 Pro dan iPhone 7 plusa geçmek mantıklı olur mu kafa kafaya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçmi fikri olan yok
Gidipte direk takas yapacaksanız üzerine para istemeniz lazım. Yoksa kendinizi kazıklatırsınız

Berkay1__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berkau
Siz bilirsiniz ama direk takas yapmak aşırı saçma. Arkadaşımda da var x3 pro gayet memnun neyini beğenmiyorsunuz.
Çok ısınıyor hem işlemci hem batarya işlemci zaten overcloklu ısınması normal pubg oynarken ara sıra drop giriyor

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,874
İsim
Okan Aslantaș
Çok ısınıyor hem işlemci hem batarya işlemci zaten overcloklu ısınması normal PUBG oynarken ara sıra drop giriyor
Sp860 var telefonda youtubda saatlerce oynanmis pubg videoları var. Drop girdiğine afedersin s.ksen inanmam.

Berkay1__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berkau
Sp860 var telefonda youtubda saatlerce oynanmis PUBG videoları var. Drop girdiğine afedersin s.ksen inanmam.
Sd860 overcloklu işlemci 60 Hz de 50 derece gördüm buna da mı inanmıyorsun batarya sıcaklığı

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,874
İsim
Okan Aslantaș
Sd860 overcloklu işlemci 60 Hz de 50 derece gördüm buna da mı inanmıyorsun batarya sıcaklığı
Sıcaklığa birsey diyemem fakat iphone 7 plus aldiginizda cok serin calisacagini mi saniyorsunuz. Ayrica gidip 10 dk boyunca poco x3 pro kullanicilarinin yorumlarini okudum. Kasma donma yaşayan kimse olmamış. Sıcaklık en fazla 51 dereceye çıkmış gayet makul değerler. Ki çoğunda 43 45 arası seyrediyor imiş. Normal kullanımda hiç ısınmıyor diyorlar. Peki iphone 7 plusa gectiginde her şey çoku iyi olacak sanki kamerası dışında 7 plus un ne + özelligi var soyler misin. Merak ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıcaklığa birsey diyemem fakat iphone 7 plus aldiginizda cok serin calisacagini mi saniyorsunuz. Ayrica gidip 10 dk boyunca poco x3 pro kullanicilarinin yorumlarini okudum. Kasma donma yaşayan kimse olmamış. Sıcaklık en fazla 51 dereceye çıkmış gayet makul değerler. Ki çoğunda 43 45 arası seyrediyor imiş. Normal kullanımda hiç ısınmıyor diyorlar. Peki iphone 7 plusa gectiginde her şey çoku iyi olacak sanki kamerası dışında 7 plus un ne + özelligi var soyler misin. Merak ettim.
Bu arada ben niye karşı cikiyorsam. Zaten kararinizi vermissiniz. Alın pisman olunca yazarsınız buraya geri

Berkay1__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berkau
SD 860 işlemci normal ısınma, bu arada ekran sararma başlar ısıdan dolayı,navigasyon bile kullanırken ısınıyor cihaz, satacağım yada kullanmaya devam edip ilerde neler olacağını beklerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,857
Üyeler
162,568
Son üye
holyuta
Top Bottom