Samsung S23 FE ara sıra 18500' e iniyor. Bence inmesini bekle ve ozamanda S23 FE al. Kamera işlemci malzeme kalitesi vs gibi konularda fiyatına göre çok iyi. Bide Poco X6 Pro' yu sizin için önermiyorum. Poco X6 Pro oyun dışı hiçbir işe yaramıyor. Kamerasından ve malzeme kalitesinden çok kısılmış. Sizin isteğinizde performansı ve kamerası iyi yani dengeli bir telefon olduğundan dolayı bütçe artmazsa Samsung A55 artarsa ilk baştada yazdığım gibi Samsung S23 FE öneriyorum.A55 ve X6 pro arasında kaldım. Bu fiyatların üstünde olmayacak şekilde öneriniz var mı?
X6 pro öneririm yılın f/p cihazı olur kendileri. Performans gayet iyi, pil günü kurtarıyor, kamera yeterli. Toplamda en iyi fiyatlı paket x6 pro bence.A55 ve X6 pro arasında kaldım. Bu fiyatların üstünde olmayacak şekilde öneriniz var mı?
Samsung S23 FE ara sıra 18500' e iniyor. Bence inmesini bekle ve ozamanda S23 FE al. Kamera işlemci malzeme kalitesi vs gibi konularda fiyatına göre çok iyi. Bide Poco X6 Pro' yu sizin için önermiyorum. Poco X6 Pro oyun dışı hiçbir işe yaramıyor. Kamerasından ve malzeme kalitesinden çok kısılmış. Sizin isteğinizde performansı ve kamerası iyi yani dengeli bir telefon olduğundan dolayı bütçe artmazsa Samsung A55 artarsa ilk baştada yazdığım gibi Samsung S23 FE öneriyorum.
Teşekkürler hocam.X6 pro öneririm yılın f/p cihazı olur kendileri. Performans gayet iyi, pil günü kurtarıyor, kamera yeterli. Toplamda en iyi fiyatlı paket x6 pro bence.
amaç işlemci ve oyun performansı ise x6 pro direk. Ama kamera istiyorsanız samsung tarafına bakın.A55 ve X6 pro arasında kaldım. Bu fiyatların üstünde olmayacak şekilde öneriniz var mı?