merhaba arkadaşlar bu aralar aklımda sadece bir soru var o da s24 fe ye geçmeli miyim. Neden geçmek istediğimi hemen anlatayım aslında böyle yeter artık bıktım bu telefondan gibi asla bir şeyim yok ama bir dün istanbul'u gezmeye gittiğimde fark ettim kendim lisanlı fotoğrafçıyım bazı yerlerde biliyorsunuz ki kameralara izin vermiyorlar ya da kamera çok hantal kalıyor o yüzden telefonu kullanmak zorunda kalıyorum ne kadar pro moddan ayarlamaya çalışsam da asla istediğim sonucu alamıyorum ben bu telefonu ilk aldığımda asla öyle bi beklentim yoktu zaten o zaman bir arkadaş gurubumuz vardı mobile oyun oynardık sırf o yüzden ucuz yollu bir telefon almak istemiştim ve çok araştırmıştım. Neyse x6 pro yu gerçekten çok seviyorum ama hem kamerası ve insanların "poco ne la ahahahahaah" diye yapmasından biraz kırgın gibiyim bir de en önemli kısıma geçersem 5 gün önce arkadaşlarımla seçtiğim saçma bir zil sesini değiştirmek istemiştim bilmiyorum size de oldu mu ama istediğim zil sesine tıkladığım anda zil sesini duymadan fuzul evim mi ne bişi reklamı giriyordu ve bunu direk sistem uygulamasından yapması çok sinir bozucu abi zil sesini duyamıyorum atıyorum POCO zil sesinde basıyorum zil sesi yok reklam var ard arda yapsam bile aynı kamerayı, insanları bir kenara bırak bizim arka sokakta yurt dışından getirdim diyen telefoncunun gazına gelip aldığım redmi note 2 prime dan beri böyle saçma sapan bir şey görmemiştim. Burda filim koptu ben de zaten artık oyun oynamıyorum o kadar fazla he oynasam da pupg falan asla oynamam lol girerim o da toplanınca sizce geçilir mi bir de benim asıl korkum şu s24 fe ye geçecem diye 1. si 25 watt hızlı şarj 2. si bu poco nun gün geçtikçe tl gibi değer kaybetmesi takas kanpanyasına bir bakayım dedim 18 bine aldığım telefona 7120 lira veriyor aahahahah çıldırıcam şaka gibi satsan satamam da diye düşünüyorum sahibinden gibi sitelerde kim poco alır ki zaten o sinir bozucu olan şey iphone x ile aynı fiyatta olması 12/512 lik model bir de bari 10 verseydin ben zannediyorum ki 18 e aldık en az 14.5 a veririz falan yarısı bile etmedi la ahahahahaha bir de anlamadığım şey şu daha yeni çıkan x7 pro da 7200 tl ye falan gidiyor neyin kafası he he bir de burası çok iyi poco x7 pro suz olan 10 bin 250 den başlıyor hahahahaha iyice delirdim ben ya neyse bu şekilde arkadaşlar önerilerinizi dinliyorum teşekkürler