Eğer sehirler arası yollardaysan çevirme noktaları var oraya girebilirsin yada 112 arayıp bulundugun yolun km tabelasını verebilirsinArkadaşlar başlıktada yazdığı gibi Trafik konuları ile ilgili WhatsApp üzerinden ihbarda bulunabileceğim bir hat var mı?
Bildiğim kadarıyla yok ama varsa diye takipteyim
Bugün bir olay yaşamıştım. 155'in yönlendirdiği trafik şube temsilcisi olay ile ilgili, WP ihbar hattından fotoğraf iletmem durumunda gerekli işlemler yapılır dedi. Temsilciyle görüştüğüm esnada müsait olmadığım için WP ihbar hattının numarasını alamadım. Sonradan internette wp ihbar hattının numarasını aradım ama bir şey bulamadım. O yüzden konu açayım dedim belki bilen vardır diye.Eğer sehirler arası yollardaysan çevirme noktaları var oraya girebilirsin yada 112 arayıp bulundugun yolun km tabelasını verebilirsin
Int de olmaması normal panelciler basar bi işe yaramaz hale gelirdiBugün bir olay yaşamıştım. 155'in yönlendirdiği trafik şube temsilcisi olay ile ilgili, WP ihbar hattından fotoğraf iletmem durumunda gerekli işlemler yapılır dedi. Temsilciyle görüştüğüm esnada müsait olmadığım için WP ihbar hattının numarasını alamadım. Sonradan internette wp ihbar hattının numarasını aradım ama bir şey bulamadım. O yüzden konu açayım dedim belki bilen vardır diye.