BedirhanEfe
80+ Bronze
Arkadaşlar Almayı Düşünüyorum Sizce İyimi? POLLUX 3TN
Bütçeniz ne kadar 1650 yerine 1650 super 177 tl fark gözüküyor.Ve aralarında inanılmaz fark var :Arkadaşlar Almayı Düşünüyorum Sizce İyimi? POLLUX 3TN
sadece oyun oynuycaksan fps icin iyi bi islemci fakat render a falan gelince benzer fiyata daha iyileri var diye biliyorumArkadaşlar Almayı Düşünüyorum Sizce İyimi? POLLUX 3TN
Gerçekten baya bi fark varmış 1660'la yarışıyorBütçeniz ne kadar 1650 yerine 1650 super 177 TL fark gözüküyor.Ve aralarında inanılmaz fark var :
Mutlaka ama mutlaka 1650 supere yükselt zaten 150 tl indirim var cebinden bir şey gitmezArkadaşlar Almayı Düşünüyorum Sizce İyimi? POLLUX 3TN
Aynen öyle 1650 alınacak bir kart değil.1650superle fiyat farkı bu kadar azken özellikle.Gerçekten baya bi fark varmış 1660'la yarışıyor
Hayır Sadece Oyun Ve Normal Kullanım İçin Alıyorumsadece oyun oynuycaksan fps icin iyi bi islemci fakat render a falan gelince benzer fiyata daha iyileri var diye biliyorum
Mutlaka ama mutlaka 1650 supere yükselt zaten 150 TL indirim var cebinden bir şey gitmez
Aynen öyle 1650 alınacak bir kart değil.1650superle fiyat farkı bu kadar azken özellikle.
Teşekkürlersadece oyun oynuycaksan fps icin iyi bi islemci fakat render a falan gelince benzer fiyata daha iyileri var diye biliyorum