Neler Yeni

Yardım Pompa fanı yavaşlayıp duruyor.

CrowleyS

80+
Selamlar,

Gamebooster sıvı 120mm var. Daha önce kendi pompa fanı takılıp durduğu için artic ile değiştirmiştim. Yine aynı şekilde pc'yi açınca yavaşlıyor sonra duruyor tekrar aynı şekilde 1-2 kere daha olduktan sonra hızlanıp düzeliyor.
Bunun sebebi nedir? Ne yapmalıyım ?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İşlemcinin sıcaklığına göre değiştiği için büyük ihtimalle. İşlemci soğukken çalışmıyor sonra ısınıyor işlemci sonra ısındığını algılayıp hızlanıyor

CrowleyS

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemcinin sıcaklığına göre değiştiği için büyük ihtimalle. İşlemci soğukken çalışmıyor sonra ısınıyor işlemci sonra ısındığını algılayıp hızlanıyor
Takılıyor gibi ses çıkarıyor, temizledim ama hala aynı.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Selamlar,

Gamebooster sıvı 120mm var. Daha önce kendi pompa fanı takılıp durduğu için artic ile değiştirmiştim. Yine aynı şekilde pc'yi açınca yavaşlıyor sonra duruyor tekrar aynı şekilde 1-2 kere daha olduktan sonra hızlanıp düzeliyor.
Bunun sebebi nedir? Ne yapmalıyım ?
bios ayarlarını kontrol etmelisin dostum normalde işlemci fanı kapanmaz ama belkide watt ı düşük geldği için pompayı kapatıyordur biostan işlemci fanını fulle muhtemelen sorunun düzelicektir

CrowleyS

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bios ayarlarını kontrol etmelisin dostum normalde işlemci fanı kapanmaz ama belkide watt ı düşük geldği için pompayı kapatıyordur biostan işlemci fanını fulle muhtemelen sorunun düzelicektir
Hocam sıcaklıklar düzgün boşta 35 derece vs. Nedense sadece pc'yi açtıktan sonra oluyor sonrasında düzeliyor.

Top Bottom