Neler Yeni

Popülerliği yüksek olan kredi kartı önerisi

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,314
İsim
Yunus Şahin
QNB'nin kredi kartı var bende. Ama alışveriş yapmak istediğim yerler de ya olmuyor ya vade farkı koyuyor. Yeni bir kredi kartı düşünüyorum. Almak istediğim kartın her yerde geçmesi, vade farkı koymaması ve avantajlarının bol olması aradığım özelliklerden birisi.

Hangisi daha mantıklı olur?

Örnek vermem gerekirse bunun gibi;

Ekran görüntüsü 2024-12-13 185419.png

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,148
İsim
Emre siyah
maximumun yani işbankasının çoğu yerde görüyorum, bonusu da aynı şekilde.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Bonus ve Maximum. Ben de ikisi de var Bonus maaş kartı ile kredi kartıi Maximum öğrenci çalışan kredi kartı. Çoğu yer 9 taksit veriyordu genel 6 veriyor hala. Bonus'un müşteri hizmetleri kötü. İlgilenmiyorlar umursamazlar. İş Bankası benim favorim direkt ilgileniyorlar mükemmel bir banka. İşten çıkacağım zaman Bonus kartını kırıp atacağım öyle diyeyim.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,314
İsim
Yunus Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bonus ve Maximum. Ben de ikisi de var Bonus maaş kartı ile kredi kartıi Maximum öğrenci çalışan kredi kartı. Çoğu yer 9 taksit veriyordu genel 6 veriyor hala. Bonus'un müşteri hizmetleri kötü. İlgilenmiyorlar umursamazlar. İş Bankası benim favorim direkt ilgileniyorlar mükemmel bir banka. İşten çıkacağım zaman Bonus kartını kırıp atacağım öyle diyeyim.

Alla alla benim de ilk aklımda olan Bonus karttı. Şimdi böyle diyince işkillendim.

tunaekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Tuna
QNB'nin kredi kartı var bende. Ama alışveriş yapmak istediğim yerler de ya olmuyor ya vade farkı koyuyor. Yeni bir kredi kartı düşünüyorum. Almak istediğim kartın her yerde geçmesi, vade farkı koymaması ve avantajlarının bol olması aradığım özelliklerden birisi.

Alıntıyı görüntüle
maximum tavsiye ederim

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,314
İsim
Yunus Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maximum var en temizi, biraz daha fazla taksit istersen worldkart (ykredi) ve bankkart (ziraate) bak ama bence maximumdan şaşma.

Herkes Maximum diyor hocam. Nedir avantajları diğerlerine göre?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,123
İsim
Oğuz Oğuz

Alıntıyı görüntüle
N11 den alacak isen getir finans.
Hepsiburada üzerinden alacak isen Kuveyt Türk
Trenyoldan alacak isen Cardfinans Trendyol.
Artık her pazaryerinin kartı var ve ona özel faizsiz taksit yapıyor.

Top Bottom