Neler Yeni

Porçayın hapis cezası hakkında

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
Arkadaşlar burada porçay'ın yaptığı bir PARODİ şarkısı yüzünden 4yıl 2ay yediği hapisi tartışalım istiyorum. Bence bu hapis aşırı derece adaletsiz illaki karşı çıkanlar olacaktır. Hemen açıklayım. Öncelikle porçayın hapis cezasının yaptığı madde kullanan rapçilerle dalga geçen bi PARODİ şarkısıdır. Porçay bu videonun her kısmını bir PARODİ ve İRONİ olduğunu yazdığı halde bunu anlamayan bir insan yüzünden 4yıl 2ay hapis yedi. Dışarıda serbest bırakılan katiller tecavvüzcüler varken türkiyenin gelecekteki belkide çok önemli bir adamı olabilecek bir gencin bu cezayı haksız yere alması benim zoruma gidiyor. Sırf küçük yaştakiler özenmesin diyede videoda madde değil sigara kullanıyor. sizin yorumunuz nelerdir?
#freeporçay

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,397
İsim
Mert Metshi
Haklı bir ceza ama 4 yıl fazla

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
En azından belli miktar para cezası devamı halinde hapis çok daha mantıklıydı.
Muhtemelen bi süre sonra serbest kalacaktır ve bolca da para ödeyecektir diye düşünüyorum [Tahminim]

Usta...

80+
Arkadaşlar burada porçay'ın yaptığı bir PARODİ şarkısı yüzünden 4yıl 2ay yediği hapisi tartışalım istiyorum. Bence bu hapis aşırı derece adaletsiz illaki karşı çıkanlar olacaktır. Hemen açıklayım. Öncelikle porçayın hapis cezasının yaptığı madde kullanan rapçilerle dalga geçen bi PARODİ şarkısıdır. Porçay bu videonun her kısmını bir PARODİ ve İRONİ olduğunu yazdığı halde bunu anlamayan bir insan yüzünden 4yıl 2ay hapis yedi. Dışarıda serbest bırakılan katiller tecavvüzcüler varken türkiyenin gelecekteki belkide çok önemli bir adamı olabilecek bir gencin bu cezayı haksız yere alması benim zoruma gidiyor. Sırf küçük yaştakiler özenmesin diyede videoda madde değil sigara kullanıyor. sizin yorumunuz nelerdir?
#freeporçay
sonuna kadar haklısın

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En azından belli miktar para cezası devamı halinde hapis çok daha mantıklıydı.
Muhtemelen bi süre sonra serbest kalacaktır ve bolca da para ödeyecektir diye düşünüyorum [Tahminim]
bence bi ironi yüzünden para ödemeside saçma sırf bi şaka yüzünden bir eğlence yüzünden para cezası yenir mi tama hadi polise milli değerlere bi küfür falan etse anlarım ama sadece rapçilerle dalga geçiyor

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
Böyle şeylerin ilk seferinde yani ilk uyarısında sadece para cezası daha uygun olurdu 2. de 3. de hapis olabilirdi.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
belkide adamın hayatı 4yıl hapise girdikten sonra tümüyle biticek belki geleceği karardı

ssuiton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Rıfat Demir
Bence para cezası daha mantıklı olurdu. 2. de 3. de hapis olurdu. Çok saçma. Ama eğlence için yapılan birşeye de para ödemek çok saçma. Ayrıca 4 yıl çok fazla. Belki hayatı kararacak.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
Bence para cezası daha mantıklı olurdu. 2. de 3. de hapis olurdu. Çok saçma. Ama eğlence için yapılan birşeye de para ödemek çok saçma. Ayrıca 4 yıl çok fazla. Belki hayatı kararacak.
bende bunu diyorum zaten kızgınlığım buna 4yıl yatar geçer ama gelecekteki günleri kararırsa böyle 4yıl sonra nasıl olsa çıkıcam afalan diyemez ama bide şu var 4yıl sonra sosyal medya aracılığıyla arkasında çok daha büyük destek olucak

Kryno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eren Taşdelen
Parodi içerisinde ağır mesaj içeriyor olabilir. Parodiyi izlemedim. Bu tarz videolar sıkıntılı. Bu tarz olaylarda mizaha falan bakmazlar açarlar davayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Porçay bu videonun her kısmını bir PARODİ ve İRONİ olduğunu yazdığı halde bunu anlamayan bir insan yüzünden 4yıl 2ay hapis yedi.
Parodi yada ironi diyip geçme. Burası Türkiye. Yapacağın videoyu 2 kere düşünüp öyle atman gerek.

#freeporçay

Screenshot_1.png

Haklı bir ceza ama 4 yıl fazla

Son düzenleme:

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Parodi içerisinde ağır mesaj içeriyor olabilir. Parodiyi izlemedim. Bu tarz videolar sıkıntılı. Bu tarz olaylarda mizaha falan bakmazlar açarlar davayı.

Parodi yada ironi diyip geçme. Burası Türkiye. Yapacağın videoyu 2 kere düşünüp öyle atman gerek.

Alıntıyı görüntüle
Açıklamasında ve başlığında parodi, ve videonun ne amaçla yapıldığı yazıyor.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Oda kim yahu ??
Mizah yapan parodi şarkıları yapan bir youtuber ama bir şarkısında ota özendirdiği gerekçesi ile 4 yıl 2 ay hapis yedi ayrıca şarkı parodi idi yani sadece dalga amaçlı.

#freeporçay
Hiç haketmedi umarım serbest kalır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,336
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom