Seninki başka bişey ama normal bir erkekte ihtiyaç. Haftada 1 olabilir haftada 3 e kadar çıkması normalben mast yapmaya korkuyorum.
Bak bence senin bu mast işine girmen lazım yoksa partnerin olunca ne yapamazsın. mast s'x in hazırlığı gibi bir şeyspermin gelme hissi çok kötü
İhtiyaç ama fazlası zararİhtiyaç değil ama insan duramıyor
Hocam şimdi odana gidiyorsun kapını kilitle yani kimse sana ulaşmasın.çıpak tamamen çıplak olman daha iyi olur (çünkü s'x de çıplak yapılıyor) pen'sine kaygan bişey sürüyosun ne süreceğini internetten falan bakarsın sonra yatağa yatıyosun 1 saat idael olur 1 saat boyunca asılıyosun b'osalma geldikçe duruyor tekrar başlıyosun 1 saat boyunca en sonunda iş buttikten sonra bi 5 dk bekleyip kalkıyosun yerinden. İdael olan bubabamda yapmamı söyledi ama yapamıyorum. o şampuanı koyamıyorum...
yatağa yatıp sadece şapuan sürüp ileri geri mi yapcamHocam şimdi odana gidiyorsun kapını kilitle yani kimse sana ulaşmasın.çıpak tamamen çıplak olman daha iyi olur (çünkü s'x de çıplak yapılıyor) pen'sine kaygan bişey sürüyosun ne süreceğini internetten falan bakarsın sonra yatağa yatıyosun 1 saat idael olur 1 saat boyunca asılıyosun b'osalma geldikçe duruyor tekrar başlıyosun 1 saat boyunca en sonunda iş buttikten sonra bi 5 dk bekleyip kalkıyosun yerinden. İdael olan bu
Şampuan olmasın sabun daha iyi oluryatağa yatıp sadece şapuan sürüp ileri geri mi yapcam
İlk olarak rahat olman lazım bütün odağını orda olacakyatağa yatıp sadece şapuan sürüp ileri geri mi yapcam
Ama sürmek için kayganlaşt8rıcılar var diye biliyorum onları alırsan iyi oluryatağa yatıp sadece şapuan sürüp ileri geri mi yapcam
yok aga ben yatakta yapmam. yaparsam banyoya girince.Şampuan olmasın sabun daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk olarak rahat olman lazım bütün odağını orda olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama sürmek için kayganlaşt8rıcılar var diye biliyorum onları alırsan iyi olur
Yani yatakta olması daha iyi olur çünkü s'x de yatakta olacakyok aga ben yatakta yapmam. yaparsam banyoya girince.