Power boost 500 watt psumda bugün bir ses farkettim ses cızırtı gibi. Genellikle yük altında iken geliyor oyunlara girerken mesela. Ses oyunlarda olan radyasyon sesi gibi bozuk frekans gibi. Ne yapmalıyım psu daha 2 aylık.
ah be neden aldın o psu'yuPower boost 500 watt psumda bugün bir ses farkettim ses cızırtı gibi. Genellikle yük altında iken geliyor oyunlara girerken mesela. Ses oyunlarda olan radyasyon sesi gibi bozuk frekans gibi. Ne yapmalıyım psu daha 2 aylık.
Coil whine mı yoksa başka bir sıkıntı mı?Bir an önce değiştir. Berbat Bi psu.
Kalitesiz bir model her türlü ses çıkabilir. Sistemini de bozabilir.Coil whine mı yoksa başka bir sıkıntı mı?
Sisteme gerçekten zarar verebilir mi?Kalitesiz bir model her türlü ses çıkabilir. Sistemini de bozabilir.
Evet. Tüm parçalarını bozabilir.Sisteme gerçekten zarar verebilir mi?
Garanti nasıl olur acaba kasa ile almıştım. Göndersem olur mu iade veya 2. Elde satsam mı yerine 650 watt 80 plus sharkoon alırım.Evet. Tüm parçalarını bozabilir.
O model de kötü. Bütçeniz nedir öneri yapayım.Garanti nasıl olur acaba kasa ile almıştım. Göndersem olur mu iade veya 2. Elde satsam mı yerine 650 watt 80 plus sharkoon alırım.
Satıcıya durumu bildirsem olur mu? Garanti vs.power boost genel olarak kötü ve kalitesiz bir marka üstüne gidip en kötü modelini almışsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
acilen değiştirmeye çalış
En azından yeni bir PSU gelirse onu satar yeni bir psu alırım.Satıcıya durumu bildirsem olur mu? Garanti vs.