Neler Yeni

Power supply önerisi ( 550w,600w)

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Bütçe
1000
Bütçem 1000 TL ama biraz bütçe dışına çıkabilirim ikinci el ya da sıfır önerilerinize açığım akım korumalı ve yüksek voltaj voltaj koruma gibi sertifikaları olursa iyi olur

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil

Ovp Uvp Opp Otp Scp mevcut. Sistemini güvenle emanet edebilirsin üstelik garantisi de 20 ay..

O kadar bütçem yok hocam maalesef

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
O kadar bütçem yok hocam maalesef
Doğrudur hocam nereye kadar çıkabilirseniz bence teklifinizi yapın. Bir sistemin güvenliğini PSU sağlar. Ben 100-200 ekstra vermeyi gözden çıkarırırım her zaman iyiki de öyle yapmışım. Çünkü bundan önceki sistemimde kötü bir PSU alsaydım, tüm sistemim gidecekti elektrik voltajının 500V a kadar çıkması yüzünden.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Doğrudur hocam nereye kadar çıkabilirseniz bence teklifinizi yapın. Bir sistemin güvenliğini PSU sağlar. Ben 100-200 ekstra vermeyi gözden çıkarırırım her zaman iyiki de öyle yapmışım. Çünkü bundan önceki sistemimde kötü bir PSU alsaydım, tüm sistemim gidecekti elektrik voltajının 500V a kadar çıkması yüzünden.

Hocam 1100 TL'ye çıkabilirim en son istanbul içindeyseniz elden teslim alabiliriz

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Hocam 1100 TL'ye çıkabilirim en son istanbul içindeyseniz elden teslim alabiliriz
Antalya Konyaaltı ndan gönderebilirim köpük mevcut kargo sağlam şekilde paketlenip tarafınıza gönderilebilir. Güvenilirlik konusunda içinizde hiç şüphe olmasın, (her ne kadar bugünlerde kimseye güven duyamasakda) referanslarım var.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil

Hocam telefondayım ve internetim fazla yok ürün hakkında bilginiz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Antalya Konyaaltı ndan gönderebilirim köpük mevcut kargo sağlam şekilde paketlenip tarafınıza gönderilebilir. Güvenilirlik konusunda içinizde hiç şüphe olmasın, (her ne kadar bugünlerde kimseye güven duyamasakda) referanslarım var.

Hocam ben bir düşüneyim size dönüş yaparım

Son düzenleme:

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Hocam telefondayım ve internetim fazla yok ürün hakkında bilginiz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben bir düşüneyim size dönüş yaparım