FSP Performance 550W 80+ Bronze 120mm Güç Kaynağı
HV PRO, serisine özel olarak tasarlanan DC-DC ile güvenli ve etkili bir güç kullanımı sağlar. 230V 80 Plus derecelendirmesi ile her iki model de %85’in üzerinde verimlilik ve düşük ses seviyesi…www.gaming.gen.tr
koruma: OCP OVP OPP SCPFSP Performance 550W 80+ Bronze 120mm Güç Kaynağı
HV PRO, serisine özel olarak tasarlanan DC-DC ile güvenli ve etkili bir güç kullanımı sağlar. 230V 80 Plus derecelendirmesi ile her iki model de %85’in üzerinde verimlilik ve düşük ses seviyesi…www.gaming.gen.tr
koruma: OCP OVP OPP SCP
hocam ben pek bilgili değilim bilgili arkadaşların önermesi daha iyi olur.Hocam vatan'da attığım psu alınır mı 1100 TL gibi bir fiyatı vardı sanırsam https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-hydra-m-550w-80plus-bronze-full-moduler-guc-kaynagi.html
Cooler Master MWE V2 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı ( Sıfır ayarında )
Vatan Bilgisayardan Aralık 2022 de alındı. 20 ay garantisi mevcut. Sistem değiştireceğimden dolayı satıştadır. Hiçbir kablosunda ya da PSU nun kendisinde hiçbir arıza, çizik, kırık, hasar vb. yok. Kesinlikle SES YOK. Gayet SESSİZ ÇALIŞIYOR...forum.donanimarsivi.com
Ovp Uvp Opp Otp Scp mevcut. Sistemini güvenle emanet edebilirsin üstelik garantisi de 20 ay..
Doğrudur hocam nereye kadar çıkabilirseniz bence teklifinizi yapın. Bir sistemin güvenliğini PSU sağlar. Ben 100-200 ekstra vermeyi gözden çıkarırırım her zaman iyiki de öyle yapmışım. Çünkü bundan önceki sistemimde kötü bir PSU alsaydım, tüm sistemim gidecekti elektrik voltajının 500V a kadar çıkması yüzünden.O kadar bütçem yok hocam maalesef
Doğrudur hocam nereye kadar çıkabilirseniz bence teklifinizi yapın. Bir sistemin güvenliğini PSU sağlar. Ben 100-200 ekstra vermeyi gözden çıkarırırım her zaman iyiki de öyle yapmışım. Çünkü bundan önceki sistemimde kötü bir PSU alsaydım, tüm sistemim gidecekti elektrik voltajının 500V a kadar çıkması yüzünden.
Antalya Konyaaltı ndan gönderebilirim köpük mevcut kargo sağlam şekilde paketlenip tarafınıza gönderilebilir. Güvenilirlik konusunda içinizde hiç şüphe olmasın, (her ne kadar bugünlerde kimseye güven duyamasakda) referanslarım var.Hocam 1100 TL'ye çıkabilirim en son istanbul içindeyseniz elden teslim alabiliriz
ZALMAN ZM700-TXII 700W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN ZM700-TXII 700W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Antalya Konyaaltı ndan gönderebilirim köpük mevcut kargo sağlam şekilde paketlenip tarafınıza gönderilebilir. Güvenilirlik konusunda içinizde hiç şüphe olmasın, (her ne kadar bugünlerde kimseye güven duyamasakda) referanslarım var.
tabii kiHocam telefondayım ve internetim fazla yok ürün hakkında bilginiz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ben bir düşüneyim size dönüş yaparım