Neler Yeni

PowerColor nasıl marka

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Furkan Aslan
Instagram
furkhan.rebel
Steam
she4nn
İyi geceler çok hızlı bir soru sormak istiyorum Power Color Rx 570 Red Dragon almayı düşünüyorum ama markayı tam bilmiyorum sizce nasil

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
İyi geceler çok hızlı bir soru sormak istiyorum Power Color Rx 570 Red Dragon almayı düşünüyorum ama markayı tam bilmiyorum sizce nasil
Yurt dışında popüler ve incelemeli mevcut. Alınabilir bence ama iyi bir araştırmak lazım.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Benim kuzenim kullanıyor tank gibi ekran kartı alınabilir.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hojdur.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ayni performansı alirsiniz ama malzeme kalitesi soğutma tarafında çok iyi değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Furkan Aslan
Instagram
furkhan.rebel
Steam
she4nn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

onr1818

80+ Bronze
Yurt dışında En çok bozulan kartlar listesinde vardı yanlış hatırlamıyorsam red dragon modeli daha öncesinde bir adet powercolor marka kartı ısıdan dolayı bozulmuş biri olarak söyleyebilirimki Powercolor almayın başka markaya yönelin

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Yurt dışında En çok bozulan kartlar listesinde vardı yanlış hatırlamıyorsam red dragon modeli daha öncesinde bir adet powercolor marka kartı ısıdan dolayı bozulmuş biri olarak söyleyebilirimki Powercolor almayın başka markaya yönelin
Bence gayet güzel marka.

onr1818

80+ Bronze
Bence gayet güzel marka.
Benim elimde halen eski masaüstü sistemde çalışan bir powercolor marka kart var zayıf bir kart sorun olmadı yıllar öncede ana sistemimde powercolor 7870 pcs+ myst vardı normal 7870 lerin daha fazla core içeren sapphire 7870xt nin powercolor muadili diyelim 30 cm e yakın kallavi bir kart lakin kart 2 kez ısı kaynaklı çip ve bellek arazısa verdi düzgün sogutamıyordu kendini board tasarımı ve sogutma çözümleri olarak sapphire asus gigabyte gibi markaların gerisinde görüyorum ve kişisel olarak uzak duruyorum yaşadıgım olaylar sonucu geçenlerde yurt dışı kaynaklı bir projede satış adedine oranla bozulma rapor edilmiş kartlar listesindede yanlış hatırlamıyorsam red dragon yüksek oranla mevcuttu o yüzden önermiyorum bu bozulan kartlarla ilgili kaynagı bulursam paylaşırım

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Benim elimde halen eski masaüstü sistemde çalışan bir powercolor marka kart var zayıf bir kart sorun olmadı yıllar öncede ana sistemimde powercolor 7870 pcs+ myst vardı normal 7870 lerin daha fazla core içeren sapphire 7870xt nin powercolor muadili diyelim 30 cm e yakın kallavi bir kart lakin kart 2 kez ısı kaynaklı çip ve bellek arazısa verdi düzgün sogutamıyordu kendini board tasarımı ve sogutma çözümleri olarak sapphire asus gigabyte gibi markaların gerisinde görüyorum ve kişisel olarak uzak duruyorum yaşadıgım olaylar sonucu geçenlerde yurt dışı kaynaklı bir projede satış adedine oranla bozulma rapor edilmiş kartlar listesindede yanlış hatırlamıyorsam red dragon yüksek oranla mevcuttu o yüzden önermiyorum bu bozulan kartlarla ilgili kaynagı bulursam paylaşırım
Dostum bahsettiğin kartlar çok eski kartlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Furkan Aslan
Instagram
furkhan.rebel
Steam
she4nn
İzmir'de 60derecelerde kart

onr1818

80+ Bronze
Dostum bahsettiğin kartlar çok eski kartlar.
Linkde esas kaynagın linkide mevcut yeni kartlarının durumuda aynı oran bazında en yüksek bozulma oranı red devil 5700 modelinde çıkmış yüzde 13 küsür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,002
Üyeler
166,671
Son üye
umut21
Top Bottom