Yardım Powercolor RX6400 fan hızı ayarlanmıyor

Reaksiyon skoru
5
Merhabalar.Elimde Powercolor rx6400 ekran kartı var.Ancak zero rpm özelliği nedeniye 60 dereceye kadar fan çalışmıyor.Yük altında 72 derceleri görüyor.Ses benim için çok önemli değil.Zero RPM'i kapatmak istiyorum.Ancak Afterburner ve AMD adrenalinde fan ayarı yok.Afterburner'da fan sekmesi yok ve Adrenalin'de de fan ayarı yerinde sadece resizable bar var.Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Merhabalar.Elimde Powercolor rx6400 ekran kartı var.Ancak zero rpm özelliği nedeniye 60 dereceye kadar fan çalışmıyor.Yük altında 72 derceleri görüyor.Ses benim için çok önemli değil.Zero RPM'i kapatmak istiyorum.Ancak Afterburner ve AMD adrenalinde fan ayarı yok.Afterburner'da fan sekmesi yok ve Adrenalin'de de fan ayarı yerinde sadece resizable bar var.Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Zero rpm yükteki sıcaklığınızı azaltmaz, boştaki sıcaklığınızı düşürür.

Şu kısım sizde yoksa ayarlayamıyorsunuzdur
1660919587469.png

Dokunmanıza gerek yok yükte 72 derece çok iyi bir değer bu havada.

Daha serin başlangıç daha iyi olmaz mı hocam?
Bu kısımda sadece Resizable bar var.Nasıl diğerlerini de etkinleştiririm? manuel ayarlama yok.
Yanlış hatırlamıyorsam biri daha yazmıştı rx6400 e overclock ve fan ayarı yapamıyorum diye. Sanırım fabrika çıkışı engellenmiş bu ayarlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,238
Üyeler
184,283
Son üye
ETRANGER
Geri