Neler Yeni

powwer suply fanı öneri

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
hasan mert çelik
12cm 2pin powwer suply fan önerisi (çok ses yapıyor)

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Isındığı için hızlı dönüyor olabilir, kasanız masanın üzerindemi yoksa yerde halıya yakın yerdemi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
hasan mert çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Isındığı için hızlı dönüyor olabilir, kasanız masanın üzerindemi yoksa yerde halıya yakın yerdemi?
masa üzerinde , ancak açılır açılmaz cok seslı. ses değişimi yok artma eksilme vb.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
masa üzerinde , ancak açılır açılmaz cok seslı. ses değişimi yok artma eksilme vb.
Birazcık yeteneğin varsa elinde olan bir fan ile değiştirebilirsin. artı ve eksi kablolarının renginin belli olması lazım. Bu renkler genellikle standart oluyor diye biliyorum. Elindeki fanın kabloları renkli ise (PSU'nun kablolarıda renkli olmalı) aynı rengi eşleştir. Becerebilirsen lehim ile bağla. Beceremeyeceğim yada lehim yapamam dersen elektrik bandı ile bağla. Bendeki PSU'nun fan kabloları sarı siyah idi. Elimde kabloları renkli bir fan vardı. Sarı ve siyah renkleri güç pinleri. Diğer kabloları ise fan hızı ölçümü ve PWM kablosu olarak iş yapıyordur. Güç kablolarında aynı renk olanları bağladım ve PSU'yu değiştirene kadar 8 ay kullanmıştım. PSU'nun garantisi yoksa ve eski bir modelse yapmanda sıkıntı olmaz. Garantisi hala devam ediyorsa garantiye vermeniz en doğrusu olur.

Top Bottom