- Konu Sahibi Konu Sahibi
Üzcü malesef....64 lere hic bakmayinvay be 32 gb ram 8 bin lira olmuş şu hale bak
Üzcü malesef....64 lere hic bakmayinvay be 32 gb ram 8 bin lira olmuş şu hale bak
Yurtiçi alışverişlerde daha ucuzunu bulursan kampanyası 30 Kasım'a kadar geçerli. Seneye 5 veya 6. aylarda yine zamlı fiyat olur ama şu anki fiyatlara göre daha uygun olur diye düşünüyorum. İhtiyaç yoksa bence şu arz kıtlığı bitince almak daha mantıklı gibi. Benim düşüncem.7730, world harcaması olduğu için 250 de puan gelmiş. Düz 7.5k diyebiliriz yani. Hemi de taksit. Aynı zamanda daha ucuzunu bulursan fark iade kampanyası da var. Düşerse de hiç kaybedecek bişey yok yani.
Bende siyahını çektim 16x2 sıcak fırsat diye paylaşacaktım siz atmışsınız güzel indirim malum ram fiyatları uçtuRam fiyatlari uçtu yapiştirin bence 9 10k da dolaniyor hep dahada dusmez
link alabilir miyimBende siyahını çektim 16x2 sıcak fırsat diye paylaşacaktım siz atmışsınız güzel indirim malum ram fiyatları uçtu
XPG Lancer Siyah RGB DDR5-6000Mhz CL30 32GB (2x16GB) Dual Kit (30-40-40) 1.35Vlink alabilir miyim