+1 bende güncellemedim Pubg de takılmalar oluyorPRIME B450M-K II BIOS 4002 betamı arkadaslar?
Biosu güncellemelimiyim bazen oyunlarda fps drop oluyor bununla ilgili olabilirmi daha once bios güncellemedim ve bu bios sürümünde bir sıkıntı yaşayan oldumu
Güncellemek gerekiyor o zaman güncelleme yaptığımda bir sıkıntı çıkarmı acaba+1 bende güncellemedim PUBG de takılmalar oluyor
İşlemcin ne acaba ryzen 5500 de sıkınti yaşayanlar olmuşBen güncelledim sorun yok
R5 5500 rx 6600 ile sorun yaşamadımİşlemcin ne acaba ryzen 5500 de sıkınti yaşayanlar olmuş
Eyvallah kardeşimR5 5500 rx 6600 ile sorun yaşamadım
Ne demek cs dead ısland 2 fortnite gibi oyunlar denedim onlar temizdi iyi geceler bol şanslarEyvallah kardeşim
Birde biosu guncelldikten sonra ayarlar sifirlaniyormu ram ayarlari falanNe demek cs dead ısland 2 fortnite gibi oyunlar denedim onlar temizdi iyi geceler bol şanslar
Tam hatırlamıyorum galiba gitmiyor ama siz ayarların fotoğrafını çekin telefondan en kötü yeniden yaparsınız aman dikkat elektrik giderse bios update sırası anakart bozulur diye biliyorumBirde biosu guncelldikten sonra ayarlar sifirlaniyormu ram ayarlari falan
Uzun süren bir işlemmiTam hatırlamıyorum galiba gitmiyor ama siz ayarların fotoğrafını çekin telefondan en kötü yeniden yaparsınız aman dikkat elektrik giderse bios update sırası anakart bozulur diye biliyorum
Sisteme göre değişir rx 6600 nvme 2 ssd r5 5500 ile 1.5 dk sürdüUzun süren bir işlemmi
Dostum yapmayi denedim ama olmadı selected file is not a proper bios uyarısı veriyorSisteme göre değişir rx 6600 nvme 2 ssd r5 5500 ile 1.5 dk sürdü